Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Lil Kleine biedt jonge meiden veel geld om mee te gaan naar hotelkamer


Lil Kleine die zijn ex Jamie Vaes zwaar mishandelden blijkt nog steeds te proberen haar het leven zuur te maken. Terwijl Yvonne Coldeweijer laat weten dat Lil Kleine vooral druk is met het versieren van andere jonge meiden.

Jaimie heeft een eigen realityserie genaamd ‘Jaimie: In The Vaes Lane.’ In de tweede aflevering gaat ze met haar advocaat zitten en laat ze weten dat Lil Kleine niet wil meewerken aan een omgangsregeling met zijn zoontje. Ook blijkt Lil Kleine haar continue te pesten. 

Laatst was Lil Kleine in Den Bosch aan het uitgaan en normaal stonden de meiden gillend op hem te wachten en wil ze allemaal wat van hem. Die tijden zijn helaas voorbij laat Yvonne Coldeweijer weten.

,,De hele avond was hij meiden aan het versieren op het terras en heeft uiteindelijk staan zoenen met een meisje die daar werkt. Het meisje is schijnbaar 17 en zijn vrienden probeerden hem er vanaf te praten omdat ze zo jong is.”

,,Het schijnt dat hij haar ook nog 1000 euro heeft geboden om mee te gaan naar zijn hotel. Ze is er gelukkig niet op ingegaan.”

Maar Lil kleine gaf niet op en probeerde het even verder in een andere tent weer.

,,Hij heeft ook daar een aantal dames een flink bedrag geboden om mee te gaan naar zijn hotel. Deze meiden waren gelukkig wel ouder”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties