Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Lil Kleine blijkt ex nog steeds leven zuur te maken


Lil Kleine die zijn ex Jamie Vaes zwaar mishandelden blijkt nog steeds te proberen haar het leven zuur te maken.

Jaimie heeft een eigen realityserie genaamd ‘Jaimie: In The Vaes Lane.’ In de tweede aflevering gaat ze met haar advocaat zitten en laat ze weten dat Lil Kleine niet wil meewerken aan een omgangsregeling met zijn zoontje. Ook blijkt Lil Kleine haar continue te pesten. 

Jamie zegt er het volgende over:

,,Het is pesterij gewoon. Ik ben de moeder van zijn kind. Ondanks dat we uit elkaar zijn, hoop ik natuurlijk op een stukje respect, maar het komt maar niet. Het wordt alleen maar erger.”

,,Maar ik laat me niet meer kwetsen, ik laat me niet meer zo behandelen. Ik hoef geen alimentatie meer. Hij mag het echt in z’n hol stoppen. We kunnen nog zo lang doorgaan, en het geeft hem nog steeds wel een stukje macht over mijn gemoedstoestand merk ik. Omdat ik dan op die manier opensta voor een stukje wat hij kan bepalen.”

,,Heb een beetje respect. Ik sta er al helemaal alleen voor.”

De afkicktrip die Lil Kleine deed nadat hij uit de gevangenis kwam om een beter mens te worden is volgens Jamie een grote grap.

 ,,Omdat je een verwachtingspatroon hebt en die heb ik blijkbaar nog steeds. Maar ook vooral tegenover Lío is het nog steeds niet veranderd. Terwijl hij er volgens mij heen zou gaan voor zichzelf en voor zijn zoon. Maar hij komt terug met een nieuwe relatie.”

,,Dat is natuurlijk één grote grap geweest. Het is alleen jammer dat je daarin dan weer een stukje hoop hebt en vertrouwen. Wat voor mij en Lío het belangrijkste is, is rust. En dat is op deze manier. Het is treurig, maar waar.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Jamie
vrouwkuh zeggen wij in brabant.
Je kan niemand veranderen.
Hopen kun je het beste ol de wc doen.
Dat lucht tenminste op.
Vertrouwen is recpect.Dat is denk ik al voorbij

Ga lekker verder met je zoon.
KIES voor jezelf
KIES voor de positiviteit
Liefde is houden van jezelf op een gezonde manier.Dat brengt gezondheid en rust.

Veel liefde gezondheid en geluk.

Ik denk dat “vriendje” Yorick zelf eens flink aangepakt moet worre. Van mij mag hij ff langs komen. Vervelend, irritant, misselijke opdonder.

Wat en stomme reactie. Natuurlijk komt hij niet langs sukkel. Domme toetsenridder

Had iemand iets anders verwacht van die kleuter kabouter????.