Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Tino Martin is een hypocriet, wil weer vrienden worden met Lil Kleine


Tino Martin was lange tijd heel goed bevriend met Lil Kleine, maar toen Lil Kleine zijn ex Jamie Vaes gruwelijk mishandelden nam Tino afstand. Tino was toen hij destijds te gast was op de radio bij Q-music namelijk zeer fel over wat Lil Kleine gedaan had.

Tino zei toen het volgende bij Q-music:

 “Ik ga me er wel duidelijk over uitspreken. Ik heb thuis geleerd: aan vrouwen kom je niet. Ik ben door drie vrouwen opgevoed, twee zussen en mijn moeder. Die hebben dat bij mij er wel ingestampt hoor, dat is echt een no go. Dat kan echt niet.”

Tino liet duidelijk weten dat de twee geen vrienden meer waren:

“Ik zat samen met mijn vriendin naar die beelden te kijken en ik zeg: wat een lul zeg. Daar kan je niet omheen.”

Maar nu blijkt dat Tino weer een wit voetje probeert te halen bij Lil Kleine volgens Telegraaf-journalist Jordi Versteegden.

Jordi zegt er het volgende over:

 “Wat ik wel opvallend vind – je bent onderzoeksjournalist of niet: ik zat even door die likes heen te scrollen en er zat er eentje bij van Tina Martin. Ik weet niet of jij het je nog herinnert, maar…”

Wilson Boldewijn:

“Ja, die was heel fel toen die affaire naar buiten kwam van de autodeur.”

Jordi:

“Ja, dat klopt. Hij was toen op een ochtend te gast bij 100% NL en Qmusic en hij ging er stevig in. Ze hebben een verleden samen, Tino en Lil Kleine, want ze hadden nog niet zo heel lang geleden een plaat uitgebracht, maar Tino Martin zei: ‘Dat gaat ook nooit meer gebeuren.’”

“We hebben het management vandaag gevraagd of het allemaal weer koek en ei is tussen de twee, maar het management verbaasde zich überhaupt over mijn vraag, van: ‘Joh, hij kan toch gewoon een like eruit doen? Hij vindt vooral de liefde tussen vader en zoon die hij op die foto ziet prachtig.’ Maar ergens denk ik: een beetje hypocriet is het wel.”

Wilson:

“Ja, een beetje wel.”

Hieronder kun je het hele fragment van Jordi en Wilson terugkijken:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Zelfs dit soort volk heeft vrienden! Zegt iets over hem. Soort zoekt soort !