Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Leontine Borsato op mannenjacht met vriendinnen


Dat Leontine definitief Marco Borsato achter haar heeft gelaten is nu al een tijdje duidelijk. Eerst leek het er nog op dat Leontine haar man door dik en dun steunde. Maar op een gegeven moment kon ook Leontine haar man niet meer vertrouwen. Zo besloot dan ook een aantal weken geleden om definitief afstand te doen van de achternaam van haar man en haar meisjesnaam Ruiters weer aan te nemen.

Maar echt goed gaat het nog niet met Leontine. De ex vrouw van Marco Borsato zou zwaar depressief zijn. Eerder lieten Dennis Schouten en Jan Roos nog weten dat ze hebben gehoord dat Leontine elke dag aan de drank en verdovende middelen zou zitten. Inmiddels lijkt Leontine haar problemen ook niet meer alleen te kunnen oplossen. Ze heeft hulp gezocht en is door BekendeBuren bij een therapeut gespot. 

Maar gelukkig doet Leontine ook nog leuke dingen. Zo laat ze weten dat ze op dit moment met haar vriendinnen op Sicilië is om van de zon te genieten. Wij hebben ook gehoord dat Leontine weer openstaat voor een nieuwe liefde. Dus dit is een uitgelezen kans om op Sicilië een leuke vent aan de haak te slaan.

Hieronder een foto van Leontine en haar vriendinnen op Schiphol op weg naar Sicilië.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Je moet iets wel goed vermelden.
Je houdt altijd je eigen achternaam als je trouwt.
Je mag dan de achternaam van je man gebruiken maar je krijgt nooit zijn achternaam.
Officiele documenten, zoals een rijbewijs of paspoort, staan altijd op je eigen naam. Als je bent getrouwd hooguit met de vermelding; ‘echtgenote van…’