Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Johan Derksen gaat te ver en moet stoppen met haat naar Eva Jinek


Een paar weken geleden zei Johan Derksen in in de uitzending van Vandaag inside gebeld te zijn door Eva Jinek. Ze zou de hele nacht wakker hebben gelegen van het feit dat Johan heeft gezegd dat Eva trots zou zijn dat ze Vandaag inside van de buis heeft weten te krijgen. Volgens Eva is dit niet waar. Maar Johan gelooft er niets van en maakt Eva dan ook al weken met de grond gelijk.

Laatst nog had Johan opnieuw kritiek op Eva Jinek. Eva is namelijk boos dat er in wat columnpjes is uitgehaald naar haar nieuwe serie op Videoland waar ze zwangerschapstaboes doorbreekt. Volgens Johan Derksen is Eva net een kind en kan ze totaal niet met kritiek omgaan.

Columnist Johan Fretz van het Parool vindt dat Johan Derksen moet stoppen met het bashen van Eva Jinek. Hij vindt het te ver gaan en noemt het vrouwenhaat. Hij beweert daarmee dat Johan het pad vrij maakt voor andere om Eva ook continue de grond in te trappen.

Tja Johan zal hier vast op terugkomen maandag in de uitzending van Vandaag Inside.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Tja als je zelf als eerste begint om VI en Johan naar beneden te halen ,dan vraag je er eigenlijk al zelf om.
Iedereen weet dat Johan Derksen een ongezouten mening geeft op alles wat er speelt, maar probeer je hem of hun programma er onder uit te halen dan kun je zelf beter stoppen, of dit als presentator is of wat dan ook, besef je terdegen even heel goed dat je het opneemt tegen iemand die een programma maakt waar gemiddeld 1 miljoen mensen iedere dag naar kijken,een programma met het Nieuws daar gelaten het hoogste kijk cijfer heeft en met een dagelijkse uitzending je dus kan maken of breken!
Eva kan zichzelf alleen nog maar redden door zelf ballen te tonen en bij hun aan tafel te gaan zitten!!
Wel van te voren even paar pilsjes pakken,niet pas erna

Johan Derksen tja iedereen wilde hem zo graag terug op tv omdat hij geen blad voor de mond neemt. Nu heeft hij nog meer het idee dat hij alles kan zeggen en gaat maar door. Voor mij is het een narcistisch eng mannetje die last heeft van te groot ego.

Nee hoor gewoon door gaan
Dat. Die heks van tv oprot

Het zijn beide vreselijke mensen. Als we ze nou allebei van de buis halen zijn we klaar.

Johan vergeet dat zijn haantjes gedrag niet meer van deze tijd is, dat is ZO vorige eeuw.

Eva maakt tegenwoordig saaie,stom vervelende ptmrogranma’s. Ze is niet leuk en ko t weinig sympathiek over.

het is meestal zó dat mensen die kritiek leveren dat zelf niet kunnen incasseren. Eva kaatste de bal dmv haar suggestie om VI te boycotten (en daarna nog méér) en krijgt ‘m nu gewoon terug.

Over Monique Westenberg , ze roept zelf de Elende over zich . Staat veel in publiciteit op Instagram . En ze hebben samen een zoontje .
En het huis is van André . Dus ze moet wel contact houden met André
André wil natuurlijk af en toe zijn zoontje zien

Johan Derksen vindt zichzelf geweldig Vraag me wel eens af hoe hij zich zou voelen als men hem zo beledigen zou.

Hij moet idd ophouden met eva de grond in te trappen.Op een gegeven moment is het genoeg.Maar het lijkt erop dat ie er veel plezier in heeft om mensen met de grond gelijk te maken.Dat je een hekel aan iemand prima want je hoeft niet met iedereen vriendje of vriendinnetje te zijn.Maar op een gegeven moment is het genoeg.

Johan Derksen mag zeggen wat hij wil, vind ik.

Mijn moeder zei altijd; Je mag alles denken maar niet alles zeggen !!!