Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Heel apart detail ontdekt in foto van Willem Alexander


Vorige week doken Willem-Alexander en Maxima opeen sop in Valkenburg. Ze waren daar natuurlijk naar toe gegaan door de waterrnoodsramp die er begin van dit jaar plaatsvond. Ze wilden kijken hoe het nu ging met de inwoners en ondernemers van de stad.

Ferry Philippi de eigenaar van het restaurant waar het koningspaar heeft gegeten en gedronken was aangenaam verrast.

Het koningspaar heeft zelf de rekening betaald. Ik moest er ook zelf bij komen zitten. Ze waren heel geïnteresseerd hoe het nu gaat. We hebben ook gesproken over hoe we een watersnood in de toekomst kunnen voorkomen.

Ook de burgemeester was heel blij met de komst van de twee.

Hun buitengewone betrokkenheid bij de getroffen inwoners en ondernemers is hartverwarmend. Ze hebben indrukwekkende en bijzondere gesprekken gevoerd.

Maar eigenlijk viel er iets heel anders op. Op social media verscheen namelijk de onderstaande foto van Willem-Alexander die gemaakt werd door iemand op het terras. Daar zien we dat de koning zelfs zijn bier haalt. Maar op social media was iedereen vooral verbaasd over de grote voeten van de koning. Volgens veel reactie’s moet Maxima daar maar heel blij mee zijn. Maxima heeft zelf overigens schoenmaat 42.

Hieronder de foto:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Geweldig. Onze Koning en Koningin “pakken”
terrasje in Valkenburg.
Dat maakt nu dat we ALLEMAAL trots mogen zijn op zo een vorstenhuis.

Super.

Overigens wel logisch dat hij zelf zijn bier haalt, in dit specifieke geval ! Zo ziet hij rechtstreeks zelf zijn biertje uit de tap komen, en kan er onderweg van bar naar tafel niets met dat bier gebeuren. Er zal maar eens een GEK zijn die even denkt
grappig te zijn en er iets in te gooien.
VERTROUWEN IS GOED MAAR CONTROLEREN IS BETER.

Ik ben blij met deze relaxde koning en volg het nieuws omtrent ons koningshuis ook in Duitsland met grote belangstelling “ Fijn om een Nederlander te zijn”

Wat zijn we trots op een koningshuis wat zo goed aan hun burgers denkt !!!