Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Maxime Meiland is woedend en doet heftige uitspraak


De webshop met kinderkleding van Maxime Meiland genaamd Villa Vito blijkt een enorme flop te zijn. Na het debacle met haar kledinglijn voor volwassen genaamd Monciel hoopte ze met de kinderkledinglijn wel succes te behalen.

Monciel mislukte omdat alles van de Chinese webwinkel AliExpress kwam. Maxime had het daar allemaal goedkoop ingekocht en er verder niks aan veranderd enkel het merk Monciel stond op de kleding. Veel mensen voelde zich dan ook opgelicht door Maxime.

Maxime leek haar lesje te hebben geleerd, want er zijn nog geen klachten dat er stukken van de kinderkledinglijn genaamd Villa Vito gevonden zijn op AliExpress. Maar er is wel andere kritiek. Zo vinden veel mensen de kleding ontzettend duur.

Als je kleding voor kinderen koopt kunnen ze het meestal niet lang dragen omdat ze groeien als kool. De gemiddelde prijs is 50 euro voor een blouse. De meeste kleding gaat zelfs over de toonbank voor 80 euro met uitschieters naar 250 euro!

En Maxime laat nu weten in een interview met weekblad Weekend dat haar kinderkledinglijn niet loopt, omdat Nederlanders gierig zijn. Maxime lijkt niet te snappen dat de meeste mensen zulke bedragen helemaal niet kunnen uitgeven.

Maxime Meiland zegt er in weekblad Weekend het volgende over:

“Ik verkoop merken uit Portugal en Spanje, dat vind ik de leukste, want die zijn nog heel klassiek. Ik denk dat ze in die landen meer geld uitgeven aan kinderkleding dan hier, ik heb het idee dat het in Nederland niks mag kosten”

“Je ziet het gewoon aan het kraagje en het borduursel dat het duurder is en een kindje is maar heel even klein, dan wil je dat toch heel popperig aankleden?”

“Met de verkoop gaat het, eerlijk gezegd niet zoals ik had verwacht. Ik doe ontzettend mijn best, heb er een heel team op gezet, maar helaas.”

Het zal een kwestie van tijd zijn voordat Maxime moet besluiten dat ook haar kinderkledinglijn genaamd Villa Vito geflopt is.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
31 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wie zijn kind laat lopen in deze werkelijk wanstaltige lapjes stof mag zich eens laten nakijken bij een goede psychiater. Zelden zo’n godsgruwelijke lelijke troep gezien. Al zou ik het geld erbij krijgen kwam het mijn huis niet in!

Precies

Maxime heeft op de een of andere manier een error in haar hoofd. Zij vindt dat de naam Meiland dé deur is waardoor je kunt gaan met irreële ideeën. Het is al gestoord dat je vindt dat kleine kinderen popperig gekleed moeten gaan en het is helemaal gestoord dat je kunt denken dat mensen gierig zijn omdat zij jouw hoge prijzen niet kunnen betalen. Wanneer wordt Maxime nu eens volwassen?

Veel mensen zijn blij dat ze hun kinderkleding bij Zeeman, Primark of kringloop kunnen kopen.
Ondanks fulltime baan, niet iedereen heeft mogelijkheid voor & interesse in dure merkkleding.
Kids groeien er zo snel uit & liever iets leuks goedkoops dan deze dure luxe troep.
Zij beseft niet hoe duur het leven is.

Hebben jullie niks anders te doen dan al die mensen af sijken de kleding is hartstikke leuk en alles komt weer terug ook voor de kinderen ook maar die mensen die over lopen te zeuren en te katten hebben poen ge noeg of hebben niks maar laat de mensen in hun waarden willen jullie toch ook of anders toch zelf even een spigiater want dan ben je niet gelukkig als je alleen maar mensen loopt af te sijken

Het is zijken en niet sijken .en ook niet spigiater maar psychiater
Misschien eerst even terug naar school ?

U kan u geld beter besteden aan een cursus Nederlands. Dan aan duren baby prulletjes.

Ga zelf eens naar een “spigiater” En eerst eens een cursus Nederlands

@Fok
Spigiater?????? 😂😂😂😂
Volgens mij kan jij beter een taalcursusje gaan volgen.😆🤪🤣
Lach me kapot !!!!!😂

Haha zo te zien is jouw interpunctie-knop defect, Fok😆🤣

Heer of mevrouw Fok. Misschien eerst eens leren om een fatsoenlijke zin te formuleren. Want van dat gebrabbel maakt niemand chocolade van.

Smaken verschillen nu eenmaal. Het mag haar mening zijn net zo goed als jullie je mening zeggen. Zo veel verschillende mensen-zo veel verschillende smaken-zo veel verschillende beurzen.
Laat aub ieder zijn eigen ding doen zonder dat gefit.!!

Ik zou wel eens willen weten of ze met een minimum inkomen dit ook zou betalen voor kleding die na een half jaar te klein is. En wat een bla bla mensje is het geworden met haar bekakte tongval. Ik vind haar beetje over het paard getild. Sorry ik vond haar leuk maar erger me soms aan haar en kijk niet meer naar de serie. Jammer

Maar, wel gelukkig een meevallertje dat de in het water gevallen MonCiel collectie verzekerd was tegen waterschade. Elk nadeel, heeft zijn voordel

Niet iedereen kan zich dure kinderkledi g permeteren.De meeste mensen hebben een normaal inkomen.

Zo is het. Ze weet niet wat leven in armoede is.

Ze heeft niks geleerd van haar tijd in de ‘bijstand ‘. Er zijn mensen die een hele maand moeten leven van het bedrag wat bij haar een bloesje kost. Maar wij dragen wel bij aan dit prinsessengedrag door die hele familie zo veel aandacht re geven.

Maxime is een oplichter en een geldwolf heeft ze al eerder geflikt

en nu weer een dan zeggen dat de Nederlandse gierig zijn nee zij is een Geldwolf en een Hebbert gestoorde zielepoot

Dit is gewoon jaloersheid en het mis gunnen want het is een Meiland dus onderuit halen. Deze mensen met dit soort commentaar zullen vaker reageren als ze maar af kunnen geven op iemand , graag een bekende.

Kan iemand mij eens verklaren wat er zo geweldig is aan die hele meiland familie?

Ik bekijk dit vanuit Canada en weet niet de voledige geschiedenis van deze familie
Maar vind het een stel over het paard getilde mensen

Doe normaai , zo leeft de gemiddelde nederlander toch niet
Volledig in hun bol geslagen ,

Kwam dat even goed uit he?

Wij moeten haar gewoon met rust laten ,zij zoek een uitweg om gauw rijk te worden maar het lukt haar gewoon niet ,je kan niet altijd je ouders nagaan dat geluk zal ze wel niet hebben ik heb erg met haar te doen.

Dom mens

Die stomme kleding van haar is toch helemaal niks en uit de tijd het ziet er niet uit !!! Het is triest als je daar je kind in laat lopen…maar hoe ziet ze er zelf uit het lijk me opoe wel oud wijf is het,snap ook totaal niet wat die Leroy in haar ziet🤮🤮

Je bent een Topper Maxime ik houd er zelf ook van om een kind popperig aan te klein maar tegenwoordig moet het allemaal heel volwassen zijn ze net geboren & dan met een spijkerbroek je aan geen gezicht & niet prettig voor het kind & ja een beetje aparte kleding is duur ik snap al die klagers niet als je het te duur vind loop of scroll je lekker verder ik kan me zelf ook geen dure kleding of schoenen veroorloven maar ik vind het wel mooi & leuk om naar te kijken dus meid heb lak aan de mensen wat ze fout zeggen dat is gewoon jaloezie geniet van je mooie gezinnetje meid dat is veel belangrijker dan naar die negatievelingen te luisteren ❤️ Groetjes Diana ( een Oma )

Helemaal met je eens. De kleding is zo schattig. Het zijn gewoon jaloerse mensen die het zich waarschijnlijk niet kunnen veroorloven en daarom deze family afzeiken. Jammer dat soort mensen.

Nou nou nou, hebben jullie weleens gehoord van; Wat je zegt, dat ben je zelf?
Oordeel eerst over jezelf en laat anderen in zijn of haar waarde. Ieder leidt zijn eigen leven.
En Maxime? Ik vind je een top jonge dame. En je familie ook. Ik geniet met volle teugen van jullie op TV. Lekker ontspannen en heerlijk schaterlachen. Onlangs is mijn moedertje overleden en zij kon ook zo schaterlachen. Heerlijk!
Ga gewoon je eigen gang Maxime! En ik wens jullie veel geluk met jullie aanstaande huwelijk en jullie prachtige gezinnetje!
Veel liefs van mij. Heidi

Ik ben zeker niet gierig en koop ook truitjes van 80 euro of broekjes van 100 maar dan voor speciale gelegenheden maar €200 voor een jurkje waar ze na 3 of 4 keer niet meer inpassen ik denk dat maxime beter scoort door betaalbare kleding te verkopen wat voor iedereen te doen is en niet te kijken hoe je zelf je kindjes kleed idd ze zijn maar even klein maar denk dat je ook leuke kleding hebt voor zeker minder dan dat kijk naar de gemiddelde nederlander wat die vinden en niet alleen wat je zelf mooi vind

Het is mooie kleding. Kinderen in Spanje en Italie lopen er zo bij. In Nederland zal ze er niet veel klanten voor hebben. Jammer!

gewoon bij Ali Express bestellen dus en óók lekker met je neus in de lucht gaan lopen, àls je die kleertjes tenminste leuk vindt…………..

Die Maxime spoort niet , opgespoten idioot . Hoe durft ze zoveel geld te vragen voor Babykleertjes. En daarbij , wie denkt ze wel dat ze is 🤣😂🤣😂🤣😂🤣🤪