Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Vrouw Charly Luske maakt enorme blunder


Nadat Dennis Schouten en Jan Roos de bizarre chatgesprekken en spraakberichten hadden onthuld waarin de 43-jarige Charly Luske een 20-jarig meisje het bed in probeerde te krijgen ging het helemaal mis.

Charly is zelf getrouwd met de 55-jarige actrice Tanja Jess. Die bekend is geworden van haar rol als Bowien in GTST. Tanja wist nog van niks en kwam er achter nadat Charly het haar had opgebiecht net voordat Dennis en Jan Roos het grote nieuws onthulde.

Tanja was woedend op Charly, maar gaf als reden voor zijn gedrag zijn slechte jeugd. Het leek hiermee of Tanja begrip had voor Charly, maar Yvonne Coldeweijer liet weten dat dit komt omdat Charly al jarenlang dit soort dingen doet. Hij blijkt een notoire vreemdganger te zijn en zijn vrouw Tanja Jess moet daar wel van op de hoogte moet zijn geweest. Wellicht had ze gehoopt dat Charly dit definitief achter zich had gelaten.

Maar nu blijkt dat Tanja haar man Charly strak in de gaten houd. Ze maakte namelijk een enorme blunder door een post van haar op Charly zijn Instagram account te plaatsen. Ze kwam er snel achter een verwijderde de post en plaatste deze op haar eigen Instagram account. Maar dit betekent wel dat Tanja de inloggegevens van Charly heeft en hem daarmee goed onder de duim wil houden. Zodat hij in ieder geval op die manier geen contact meer kan zoeken met andere vrouwen. Of het echt gaat helpen is natuurlijk de vraag.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties