Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Oh nee, Sarah van Soelen wil Andre Hazes terug


Sarah van Soelen de ex van Andre Hazes lijkt niet te kunnen accepteren dat Andre weer terug is bij zijn eerste liefde Monique. Sarah is namelijk weer gespot met het kettinkje wat ze van Andre kreeg. Gisteren deelde ze een foto op haar Instagram account waar het kettinkje op te zien was.

Overigens lijkt het er nog steeds op dat Sarah haar verhaal wil vertellen over wat er nu precies mis is gegaan met haar en Andre en waarom Andre er toen met haar beste vriendin Anne Rose vandoor ging. Alleen heeft Sarah een contract getekend en moet ze wachten totdat de docu van Andre op Videoland te zien is.

Maar hierna mag ze in principe haar verhaal aan de media doen als ze dat zou willen. Wellicht is Sarah er ook niet blij mee dat zij straks helemaal niet in de docu te zien is en dat er een beeld van haar geschetst wordt wat niet klopt. Dat zal haar alleen nog maar meer doen verlangen om ook haar verhaal te kunnen delen. Andre heeft namelijk besloten Sarah helemaal uit de docu te verwijderen. De exacte reden hiervoor is niet duidelijk, maar de twee zijn zo te horen niet echt als vrienden uit elkaar gegaan.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
21 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Van Soelen en de gehele Hazes Clen zouden beter eraan doen om de vuile was binnen huis te houden, er komt toch niet’s vatzoenlijks uit hun koker,😜 de enige verstandige vrouw met gezonde hersenen is Roxane 👍

Waarom willen zijn ex-en hem (bijna) allemaal terug??? Is dat omdat hij zo goed in bed is of omdat ze dan mee kunnen profiteren van zijn (vroegere) roem ?

Wie????????????????????
Moeten we deze vrouw ergens van kennen????

Kom op meid leg je erbij neer , hij wil je niet meer dusssss get a life

Dom poppetje, zo verslaafd aan alles wat toxic is: drug, André, wilde feesten, shag etc.
Nog steeds hopeloos op haar ex aan het wachten.😜

Olga dat doen (bijna) AL die ex-en van hem, zelfs de moeder van zijn kind !!!

Jeetje…hebben jullie nu echt niks beters te doen dan je met die onzin bezig houden…..wel eens aan vrijwilligerswerk gedacht ..of anders ga koffers gooien op Schiphol..maar stop met dat eeuwige gezeik over die stoned garnalen familie

Waarom dat ik heb AOW denk je dat ik met koffers ga gooien , en vrijwilligers werk wordt je ook niet wijzer van. Els zet een kaars voor je raam of doe er wat anders mee Groeten Johannes

Ebschuiten😂😂😂😂😂👍😆

Els misschien moet je zelf eens aan het werk gaan. Zo te zien ben jij 24/7 bezig op deze site overal op te reageren.
Duidelijk een werkloze vrouw zonder doel.
Misschien kan je kaarsen gaan verzamelen?😝🤣

Het blijf een droeftoeter hè die kleuter!!! wanneer verdwijnt ze nou eens van het toneel die junk,begin die botox kop een beetje zat te worden…

Hè, hè, daar hebben we ons (eendje) Rene weer met zijn oppervlakkige gekwaak. Je bent toch wel van een ontroerende eenvoud als je nog steeds niet in de gaten hebt dat de familie Hazes noch de familie van Soelen zelden of nooit iets in de publiciteit brengen, maar dat het altijd anderen zijn die daarvoor zorgen. Maar ja, als je nooit geleerd hebt om zelfstandig na te denken, slik je alles voor zoete koek en flap je er maar wat uit. Ditzelfde geldt natuurlijk ook voor een paar van die soortgenoten van je.

Kost kost kost daar hebben we onze Gabrielle weer🤪
De Hazes/Soelen-groupie.
Alles rechtpraten wat krom is, bij het hersencellen uitdelen stond jij duidelijk niet vooraan.😂😆

Gabrielleeeeee😂😂😂😂
Daar hebben we onze buikspreekpop van Rachel weer eens, zeker ineens weer onder een steen vandaan gekomen hoor.
Gossie zielepoot haha!

😂 Precies André 😆

Wat een zielig sneu meisje..haar meest recente verslaving: André.
Ga toch eens verder met je leven, maffe desperado!!!!!😜

Zon borderline vrouwtje, maak je borst maar nat Andre na je docu

Doodziek wordt je ervan met die kneus van een Hazes en met die mokkels om hem heen. Als ik die kop al zie ga ik over mijn nek . Al die bners die de laatste tijd in de media zijn , junkies, allemaal stuk voor stuk .

Sarah is gestoord! Zij heeft een onbeperkt abonnement op de GGZ.

Hé, onbenullige Olga, de pot verwijt de ketel hè

Samen met Rachel opsluiten in het gekkenhuis.🤪🤣😛😆