Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Andre Hazes en Monique gaan trouwen in Amerika


Monique Westenberg plaatste een paar dagen geleden een onverwacht bericht op haar Instagram account. Ze liet namelijk weten dat ze samen met haar zoontje naar Amerika gaat om Andre Hazes te zien. Maar dat is niet alles.

Als reden geeft ze namelijk op dat ze er helemaal doorheen zit en dat het afgelopen jaar een enorme achtbaan was. Ze wil graag samen zijn als gezin en het hele verhaal lijkt dan ook te zeggen dat zij en Andre weer bij elkaar zijn.

Inmiddels denkt Yvonne Coldeweijer dat Monique en Andre toch echt weer bij elkaar zijn. Sterker nog Yvonne denkt dat als de twee terug in Nederland zijn ze het zelf officieel bekend zullen maken dat ze weer bij elkaar zijn en zullen gaan trouwen. Maar nu blijkt dat ze wellicht al tijdens deze trip in Andre zijn geliefde Las Vegas zullen gaan trouwen en dat ze dan een groot feest geven als ze terug zijn in Nederland.

Op dit moment is Andre samen met Monique in Florida om wat pretparken met kleine Dre te bezoeken. Andre is eigenlijk in Amerika om het laatste deel van zijn docu op te nemen. Wellicht dat Monique en kleine Dre daar ook gefilmd worden.

Het is afwachten maar het lijkt er op dat Andre en Monique elkaar weer helemaal gevonden hebben. Al blijft het natuurlijk de vraag hoe lang dat gaat duren. Met Andre weet je het natuurlijk nooit.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
22 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Daar gaan we Weer Deel ??????? Van deze Soap

Hoorde haar moeder vorig jaar nog ga nooit meer terug naar hem. Vraag me langzaam af waar het haar omgaat. Geen enkele normale vrouw accepteert zijn gedrag. Dus het moet een geldkwestie zijn of het gaat haar om zijn naam.

Yvonne weet t weet onze nieuwe jomanda

Naast dat ze samen een kind hebben vergeeft Monique André wellicht omdat hij nog jong is en begrijpt dat hij nog behoefte heeft aan avontuur. Behalve het leeftijdsverschil passen ze wel bij elkaar.

want stel je toch eens voor dat kleine dreetje eens een keertje niet naar een mega pretpark gaat
kolere zeg

aandacht en ´´´´liefde´´´´ kopen voor je kind in de vorm van extreme verwennerij omdat je emotioneel niks te bieden hebt
en omdat het joch zijn leventje moet laten draaien om de labiele nukken van zijn ouders
meer is het niet

gaan ze nog wel achter komen als het joch volwassen wordt

Het word een verwend manneke.
Is straks niet meer tevreden met een dagje toverland.

@areke

straks?
ik denk hij daar nu al zijn luxe neusje voor ophaalt en anders zijn ouders wel.

Alles voor het ventje.Zelfs van school houden als het beter voor papa .Want mama moet uitzoeken hoe de relatie tussen papa en mama zit en dat moet in amerika.Lijkt het koninklijk gezin wel die doe ook dr eigen zin.

Juist kind word veelste verwend wordt dalijk echt een irritant manneke maar dat hebben hun gecreeerd

Allemaal heel leuk en aardig! En leuk voor kleine Dré dat hij weer even z’n ouders samen meemaakt! Maar als wij als “gewone” ouders 2 dagen schoolverlof vragen vanwege een weekendje weg met opa en oma, die Gouden bruiloft vieren, dan krijg je NEE te horen! Hoezo met verschillende maten meten???

Ach ja nu geld spenderen en verwennen straks geen poen meer dan de poppen aan het dansen Monique had ik toch wel hoger ingeschat maar helaas gaat jeuk voor helder nadenken zo zonde maar ja Rachel zal het ook niet echt fijn vinden haar zoon weer aan iemand kwijt te raken waar ze een bloedhekel aan heeft

Vandag vis want is goede vrijdag🦈🦈🦈🦈🦈🐟🐟🐟🐟🐟🐟🐟🐟🐟🐟🐟🐟

Go for the money babe….

Echt heel erg. “Voor het kind…” Jaja, de drijfveer is duidelijk, als je wéér met dat ettertje in zee gaat.

Laat ze toch, en Monique heeft tenminste nog enig normaal verstand. Dat ze maar trouwen in Amerika, dan is de kous af!

Wat heet bij U normaal verstand?Nou dat hebben ze geen van beide.

Doorzie je Monique nu nog niet??? Een gezonde vrouw zou op eigen kracht haar leven oppakken. Wat een schijnvertoning zeg.

Raar stel heb er totaal niks mee! Sporen allebij niet kwestie van media aandacht.

Zou heel leuk zijn
Eens ze heel veel liefde en geluk toe
Zij zijn gewoon het potje en dekseltje hoeveel omwegen er ook geweest zijn
Monique is gewoon een supervrouw en absolute geen golddigger zoals vele inene hier beweren

Supervrouw loopt achterna een junk en dronklap ?
Hm, waarom zou supervrouw dit doen ?

Trouwen in Las Vegas en gauw weer scheiden in Nederland, wordt vervolgd.

Hou toch eens op met dat gelul, André Hazes daar is er maar één echte van, Dre je is een akelig mannetje die zijn zak achterna loopt. Dat kleine mannetje wat ook al André 3 heet kan er niets aan doen dat zijn “vader” zo’n looser is
Monique moet toch beter weten na al die verkenningen van Dre jr met diverse dames. ….. blijf samen met Andreetje3 lekker samen totdat je de ware vindt
Steek geen energie in dat misselijk makende slappe aftreksel van de enige ware ANDRE HAZES1 die het presteert meer in de media te verschijnen om zijn escapades met vrouwen dan dat hij zingt!
En mocht Monique toch doorzetten ga a.u.b dan in de VS wonen, dan wordt het hier in Nederland hopelijk weer rustig en kunnen we weer luisteren naar de muziek van de enige echte ANDRE HAZES1 !!!!;

Ik heb lang gedacht zoals Monique. Ik was ook al lang blij dat ex naar onze zoon omkeek.
Had en heb nog steeds een zwak voor ex.
Alleen is onze zoon getraumatiseerd omdat papa ons keer op keer in de steek liet, en de laatste keer heb ik hem de deur gewezen.
Hij zo beledigd dat hij 5 jaar geen contact met onze zoon heeft gehad. Daar heeft dat (destijds) manneke helemaal een klap van de molenwiek gehad.
Toen hij terugkwam in zij leven na 5 jaar eerste jaar was papa grote held. Nu een nietsnut in zijn ogen. Zoon waardeert het wel dat ik het op zijn minst heb geprobeerd