Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Marc-Marie Huijbregts beleeft hachelijk moment


Marc-Marie Huijbregts laat in de nieuwste aflevering van zijn podcast genaamd Marc-Marie en Aaf Vinden Iets weten dat hij kort geleden een nogal hachelijk moment meemaakte.

Kort geleden maakte Marc-Marie ook al een heel angstige situatie mee. Marc-Marie werd namelijk uitgescholden, aangevallen en geslagen toen hij aan het fietsen was in Amsterdam. Deze aanval kwam volgens Marc-Marie echt uit het niets nadat hij zijn fietsbel gebruikte. Marc-Marie was hier toen heel erg van geschrokken.

Gelukkig komt er bij het moment waar Marc-Marie het nu over heeft geen geweld aan te pas. Dit keer was Marc-Marie in Portugal voor het opnemen van een reclamefilmpje. Marc-Marie laat weten dat als hij in een hotel aankomt dat hij altijd als eerst naar het balkon loopt en deze inspecteert. Dit deed hij toen ook weer, maar dat ging deze keer goed mis.

Marc-Marie:

‘Toen kwamen we in het hotel en zeiden we: ‘Okee, we zien elkaar morgen!’ Ik moest naar het toilet, maar ik ging eerst even kijken op het balkon. Ik hoor ‘klap’ en de deur valt achter me in het slot dicht.’

‘Toen stond ik daar en het was ’s avonds laat, en ik moest naar het toilet én ik had m’n telefoon niet bij.’ 

Gelukkig sliep de productiemedewerker in de kamer naast Marc-Marie. Maar Marc-Marie wilde ook geen scené maken en gaan schreeuwen en bonken.

‘Ik zei ‘Eline! Eline!’, maar ik kon ook niet heel hard schreeuwen. Ik dacht: ik moet hier vannacht op het balkon blijven slapen… Héél gelukkig was zij eerst naar het toilet en ging ze daarna het balkon bekijken.’ 

Hieronder het reclamefilmpje waarvoor Marc-Marie in Portugal was.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties