Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Zit Glennis Grace in financiële problemen?


Glennis Grace heeft met haar slachtpartij in de plaatselijke Jumbo de woede van bijna heel Nederland op haar hals gehaald. Ze richtte een complete ravage aan en mishandelde met haar knokploeg het minderjarige supermarkt personeel.

Vorige week maakte Glennis dan eindelijk haar excuses in een 4 minuten durend filmpje. Alleen bleek achteraf dat de reden hiervoor niet was dat Glennis zoveel spijt had, nee de zangformatie Ladies of Soul wilde haar eruit knikkeren als ze geen excuses zou maken. En dat wilde Glennis natuurlijk voorkomen, want dit is op dit moment haar grootste inkomstenbron.

Glennis viert op dit moment vakantie op Curacao met haar vriend die overigens ook betrokken was bij de vechtpartij in de Jumbo. Nu lijkt het erop dat ze Nederland even ontvlucht is voor alle kritiek op haar en op de Ladies of Soul.

Edsilia Rombley die ook deelneemt aan de zangformatie de Ladies of Soul zat een paar dagen geleden bij Eva Jinek aan de tafel om te praten over Glennis Grace.

Edsilia liet weten dat ze haar vriendin Glennis niet laat vallen ondanks alle kritiek van de fans van de Ladies of Soul. Volgens Edsilia valt het incident reuze mee en weet niemand nog precies wat er zich heeft afgespeeld in de Jumbo.

Fans van de Ladies of Soul zijn woest. Een groot deel wil hun geld terug als Glennis Grace ook komt optreden bij de geplande concerten van de Ladies of Soul. Nu hebben wij te horen gekregen dat niet alle Ladies of Soul het eens zijn met het statement van Edsilia. Sommige leden wilde Glennis er al meteen uit hebben. En als Glennis schuldig wordt bevonden door de rechter dan heeft Edsilia helemaal geen poot meer om op te staan en kan ze haar vriendin niet langer verdedigen.

En als Glennis dan toch uit de Ladies of Soul wordt gegooid heeft ze een heel groot financieel probleem. Het is namelijk haar grootste inkomstenbron. Het lijkt erop dat ze ook niet meer veel geboekt zal worden voor optredens en als het programma The Voice terugkomt waar ze coach in was zal RTL haar zeker niet meer terugvragen na dit incident. Hoe Glennis dan haar huis in de Jordaan van 4000 euro per maand gaat betalen is de vraag. Wellicht toch een tijdje vakkenvullen bij de plaatselijke Jumbo?

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Financieel zal het wel loslopen want mevr de knokker viert nu vakantie op curacao.
Ze had beter na kunnen denken voor ze met dr knokploeg op stap ging om die jeugdige vakkenvullers de stuipen op het lijf te jagen.Nu moet ze de gevolgen ook maar onder ogen zien.En ze moet zelf wijzer zijn en zelf uit de lady’s of soul stappen.Want de naam van de lady’s word ook aangetast door haar gedrag.Ik ga in iedergeval niet naar het concert.Heb de kaarten al versnippert.

Dan gaat ze maar op mindere voet verder…kom op zeg 4000 per maand en ook lekker op vakantie…laat ze maar eens echt problemen krijgen en n poepie ruiken…en waar hangt haar criminele zoontje intussen uit vraag ik me af ..vast niet op school…

Edsilia , ’t valt zéker reuze mee daarom hebben wij besloten met ’n remake ervan te komen , doen we “jullie” concert ff aan mafklapper , valt hier nog iets aan te verdedigen/afzwakken moet je haast wel zwakzinnig voor wezen , opbokken met jou r bij !!

Weg met die vies wijf doe kraak toch iedereen af zelfs haar beste vrienden

Lieve ladys of Soul, waar zijn jullie in beland.
Jullie muziek lijkt te zijn gestrand.
Neem een wijs besluit voor het te laat is.
Het is nu klaar met het gekissebis.
De band lady of soul moet voortbestaan.
Een lady moet lopen uit de welbekende laan.
Zij kan jullie ook niet steunen wanneer het publiek niet thuis geeft.
Laat jullie muziek een kans krijgen, en zorg dat de soul muziek overleeft.

Wie wilt nog dat tokkies wijf zien optreden met die smerige tattoos op der handen verschrikkelijk om aan te zien.Op zouten ladies OFF soul stelletje imitatie zangeressen daar geef je toch je zuur gespaarde euries aan uit.

Zo te lezen heeft ze wel meer dan alleen financiële problemen. Een bajes vriend , een zoon die niet deugd en zelf is mevrouw ook niet vies van asociaal gedrag. Gewoon weg laten van welk podium dan ook.

Mooi zo kan ze ergens vakken gaan vullen, zal wel niet de Jumbo zijn.

Ik heb haar altijd al een raar , egoïstisch, berekend . Zeer ON -echt mens gevonden . En bij de Voice ging ze ook slijmen met Anouk om in haar gunst te komen . BAH ….! Misschien kon ze aardig zingen ( behalve als ze schreeuwde ) maar grotendeels werd t door haar persoonlijkheid overschaduwd en te niet gedaan

Je spoort niet als je minderjarige, die alleen maar voor een paar centen werken, om wat van hun dromen waar te maken, zo mishandeld! Gewoon ziek ben je, vooral ook nog als je die verrotte zoon van je geloofd. En nu zielig doen, met je filmpje. Een normaal rationeel mens was naar de winkel gestapt, en naar de manager gevraagd. En met hem besproken wat er was voor gevallen, maar toch niet zo’n aso gedrag! En dan je vriendjes erbij halen! Hoop dat de straf hoog zal zijn. Zet hem op juristen van Jumbo!