Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Edsilia Rombley: Incident Glennis in Jumbo valt reuze mee


Edsilia Rombley die ook deelneemt aan de zangformatie De Ladies of Soul zat gisteren bij Eva Jinek aan de tafel om te praten over Glennis Grace.

Edsilia liet weten dat ze haar vriendin Glennis niet laat vallen ondanks alle kritiek van de fans van De Ladies of Soul. Volgens Edsilia valt het incident reuze mee en weet niemand nog precies wat er zich heeft afgespeeld in de Jumbo.

Edsilia zegt er het volgende over:

“Het vervelende is dat het voor ons echt heel lastig en vervelend is. En mensen, het is niet alleen collega. Het is ook natuurlijk een vriendin.”

“In de tien jaar dat we met elkaar werken en de Ladies of Soul-concerten hebben gedaan, hebben we dit nog nooit meegemaakt en ook niet eens in de buurt, dus wij zijn een soort van: wat nu?! Wij hebben ook heel erg bewust heel weinig erover gezegd, want het blijkt: wat je ook zegt, het is toch niet goed.”

 “Dus we weten ook het hele verhaal eigenlijk niet. We hebben haar maar één keer gezien in deze zes weken. De mensen denken ook: vriendinnen, jullie zien elkaar elke dag! We hebben haar maar één keer gesproken. We hebben haar pas twee weken na het incident gesproken.”

“Kijk, wij werken heel lang al naar deze show toe en we hebben alleen maar zin om mensen te vermaken, blij te maken. We hebben te gekke shows en te gekke optredens.”

“Wij hebben zoiets van: die zaak loopt, we kunnen nog even niets in deze situatie, maar we kunnen wel nog doorgaan met het maken van deze te gekke show die we al twee keer hebben moeten uitstellen. We vinden dit ontzettend moeilijk gewoon. Het is gewoon heel lastig omdat je niet weet wat er exact is gebeurd. We horen veel.”

 “Wij weten deels niet wat er gebeurd is. Zij geeft aan dat ze niet mag praten over de zaak, omdat alles wat ze zegt verkeerd kan worden uitgelegd. Wij hopen ook dat er meer naar buiten komt. Ik ben ook benieuwd hoe lang zo’n zaak loopt. Wanneer mag het nou een keer naar buiten wat er is gebeurd?”

“Want misschien valt het best mee later. Daarom zeggen we ook: ‘We hopen’, want uiteindelijk is het een vriendin en die kan je niet zomaar laten vallen na één incident. Men weet niet eens wat er gebeurd is en wij horen alleen maar verhalen.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
44 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Dus de lady’s vinden het goed dat een vrindin met een knokploeg de jumbo gaat verbouwen om dat dr zoon beledigd word.Hebben die damens ook een knokploeg achter de deur staan als ze het niet zint.Belachelijke damens.Maar het zijn bn ers die denken dat ze met een grote waffel als kunnen zeggen.

Helemaal mee eens.

Terechte opmerking
Blijkt maar weer alles draait om geld
Money money
Glennis met haar grote bek 😣😎

Nou die meid zit alleen maar te lullen over die geweldige show die ze hebben , maar ze bedoeld atuurlij aleen maar dat zegeen geld verdienen als ze niet optreden ,dan maar gewoon met dat aso wijf als er maargoed binnen komt , ze zijner echt nie om de mensen te plezieren en dan zeggen her valt wel mee, en daarna we weten het niet wat een domme op merkidentiteit zeg

BNers…..geld,geld. Door wie hebben deze vet verdienende mensen hun geld gekregen? Door ons allemaal, wij hebben ons geld eraan uitgegeven maarrrr dat betekend nog niet dat ze boven alles verheven kunnen staan! De bn’ers die zich zo gedragen moeten zich eens flink achter de oren krabben en zich afvragen hoe ze zo bemiddeld zijn geraakt! Mensen die ook hard werken en zich net kunnen bedruipen verdienen net zoveel aandacht en respect.

Misschien heb jij wel grote waffel..

Ik ook helemaal mee eens. Kijk als dat gebeurt bij die ladys dan gaan ze meteen zeggen discrimineren . Ze denken kan alles doen omdat ze BNR is. Walgelijk. Bah!!!. Hoop snel boycot van alle optreden

Ik kon dit niet luisteren, volstrekt ongeloofwaardig, net zo erg als die zogenaamde “excuus”, dit must ze helemaal niet doen. Blijkbaar de rest van ladies waren iets slimmer dan zij.
Eigen carrière op spel zetten voor een losbandig tokkie?

Heeft ze, Edsilia Rombley , dit ook tegen de slachtoffers gezegd ??? Leuk voor die mensen die dit mee gemaakt hebben !!! En nu zullen de “fans “er zeker met een goed gevoel naar toe gaan, alleen oppassen dat niet één van de Ladies of Soul boos worden. Want nu blijkt wel dat alle Ladies zo zijn.

Er mag niets verteld worden gaande het onderzoek. Er is in zes weken slechts één keer met elkaar gesproken
Maar toch weten te vertellen dat het wel meevalt. Laat er lichamelijk niets aan de hand zijn, wat is de geestelijke schade bij een minderjarig kind als je met een knokploegen (terug komt) om verhaal te halen. Die club is daar op hun gemakske binnen gekomen en dan van “ga eens even zitten manneke dat we eens rustig een gesprekje voeren. Dacht het niet lijkt mij.

Gewoon boycotten dat stelletje Ladys

Gewoon belachelijk, kun je wel zien. Normen en waarden is ook bij BNers ver zoek! Vooral als je zo denkt! Het gaat weer puur om het geld!

Edsilla Rombley, als vriendin hoef je niet iets wat krom is recht te praten. Met een knokploeg verhaal gaan halen bij jeugdige vakkenvullers is niet goed te praten. Als bekende Nederlanders dit normaal vinden dan mankeert er iets aan de normen en waarden van deze mensen

Waarom niet afwachten eerst process? Gewoon stom om nu al zo te praten zit niet voor niets 3 dagen vast.

Ach ja, BNers, heb er geen hoge pet van…

Ze zegt misschien valt het wel mee, maw weten zij meer dan wij, Terwij heel Jordaan kotsen van Glennis en mensen hebben gezien wat er gebeurt, t een pot nat lady’s of sol, dus vandaag meppen en morgen optreden. Alles draait om de centen. Goede vriendinnen hadden moeten zeggen blijf een jaartje weg en volgende jaar zien we wel weer . Ik vind beide concerten booycoten als Glennis mee gaat optreden want wat zij heeft gedaan kan gewoon niet door de beugel.

Als mijn vrindin zoiets zou flikken dan is ze toch vrindin af.Hoelang dat we ook bevriend zijn.Met geweld los je niets op.

als niemand weet hoe het zit,hoe kan zei dan zeggen dat het meevalt,tegenstrijdig van haar

Een vriendin ze weten niet wat gebeurd is.
Wij weten t wel .
Het is nu overduidelijk weg met die gasten.
Kijk naar t geval van Will Smit.
Harde wereld mensen pikken het niet meer.
Wie denken ze wel dat ze zijn.
Mij zien ze nooit meer.
Met mij velen .

Edsilia kan wel zeggen dat het wel meeviel maar uiteindelijk was zij er ook niet bij.. Ik denk dat zij alleen de concerten wil redden want heel veel mensen die kaarten hebben gekocht blijken niet meer te willen komen… We hebben een paar jaar beleden al tijdens een op straat interview gezien dat Glenn is een ordinair viswijf is… Staat nog op mijn netvlies…

Tja alles voor de show . Hoe weet ze nou dat het reuze meevalt , met een groep mensen verhaal halen over een incident komt heel bedreigend over ,bij de jongens en meiden die in de supermarkt werken .

Het gaat jullie ook om de poen
De show is belangrijker dan de stem van jullie bezoekers
Ik had kaarten maar echt als jullie door gaan met die luis
Gooi ik ze weg

Kaarten weggooien dan leren ze er misschien iets van want deze dames zijn niet voor de poes hoor…..

Ik ben blij dat ik geen kaarten hebt

Laat –Ladies– maar weg en maak er dan –Paupers of Soul– van, hoewel de soul ook ver te zoeken is bij deze omhooggevallen schreeuwTokkies.

Ik had kaarten .
Maar ik heb er helemaal geen zin meer in
Om na dat groepje toe te gaan.
Blijven net Als Glendis schreeuw Tokkies

Ja zou wel eens willen weten hoe die mensen hun kinderen op voeden dat dit allemaal gewoon is als je maar geld verdient dan telen normen en waarden niet meer mee

Doe ff normaal Edsilia
Serieus?
Ik had v jou een iets hogere pet op
Schandalig en een dikke middelvinger naar de slachtoffers
Gadverdamme..je zou je moeten schamen

Ja ,inderdaad. Rombley is een vieze, vuile kermissnol.
Oprotten met die landverraadster.

Jammer edsilia…had je hoger ingeschat dan dit
Is geld dan belangrijker dan fatsoen en moraal …dan ben je al net zover gezakt als dat vriendinnetje zonder klasse van je

Waarom “een vriendin” een podium geven. Ze weet niet eens wat er gebeurd is. Deze z.g. dames moeten een lesje krijgen. Weg met de z.g. Ladies …….

Wij weten toch ook niet wat er gebeurd is niemand weet dat jullie gissen allemaal als 1 wat zecht dan doet dat de ronde en het wordt steets groter het is net het spel bij heel Holland van linda de mol

Glennis Grace heeft een veel te grote mond en denk dat zij alles zomaar kan doen. Zij hoort helemaal niet in de ladys of soul en ook niet in de Jordaan.
Wat denk ze wel niet wie ze is

Ik zou die ordinaire kop van die Glennis Grace met haar nep haar niet graag meer willen zien als zij meegaat doen met de ladies dan eis ik mijn geld retour.

Ik had Edsilia toch hoger ingeschat.
Maar ik heb mij in haar vergist.
Jammer.

valt het wel mee als je drie dagen in de cel moest doorbrengen??

Het zijn dan allemaal tokkies,die,,,,,ladies🤮,,,,of soul,bah,bah..
Die Glennis,liegt alles bij elkaar,,,wat een tokkie,daf wijf

Incident Glennis bij Jumbo valt reuze mee. Hoe weet jij dat nou. Volgens mij niemand! Pijn in je portemonnee en bang dat de concerten qua bezoekers aantallen tegenvallen? Eerst maar even allerlei onderzoeken afwachten voor je je mening geeft. Jammer, valt me tegen van je.

Ze heeft niet voor niks 3 dagen vast gezeten dus meevallen zoals Edsilia zegt dat kan een klein kind nog vertellen dat het echt , NIET MEEVALT en dan nog eens jonge kinderen in elkaar rossen dat had ze bij haar zoon moeten doen die leugenaar die zich zelf verwonde met een mandje en dan zeggen ben in elkaar geslagen hadden ze het maar gedaan dat was dan zijn verdiende loon geweest smerige verwende leugenaar hoop dat hij eens echt de verkeerde tegenkomt

Ze vind de overlast die de dames ondervinden niet in verhouding staan met al dat geld en ,,harde werk,,wat teniet is gedaan ,van dat pak slaag is niemand dood gegaan toch ,lijkt n mooie song titel voor deze ego trippers

Het blijkt wel dat ook Edsilia R. alleen maar aan haar centen denkt, een goed voorbeeld voor haar kinderen.

boycotten die domme kieren

Niet meer hun concerten bijwonen en ook niet meer streamen of cd s aanschaffen zo heb je ze het meest nul kaarten kopen. Ze vinden het blijkbaar niet zo erg wat er is gebeurd!!! Dat is heel erg duidelijk. Trouwens die artiesten moeten eens ophouden met ver boven iemand te gaan staan en zich allemaal goed realiseren dat ze hun rijkdom vergaren door hun fans. Ze hebben er allemaal van ook al die troela in Amerika kijk maar naar dat onzinnige gedoe van die Kardashians wat kunnen die nu dan alleen maar zich kontakt laten verbouwen Thats really all!!!!! Ik ken maar q artiest die zich ter dege bewust is dat hij kan doen wat ie doet en eenvoudig blijft en dat is Alvaro Soler dat zie je ook aan zijn kleding nooit blind blind en blijft altijd aardig totaal geen spaties. Dat mag ook wel eens gezegd worden.

Juist, jij snapt het tenminste!!