Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Charly Luske is weer aan het dreigen


Dennis Schouten liet enkele dagen geleden weten dat Charly Luske hem iets aan wilde doen. Dit zou zo serieus zijn dat Dennis zelfs op Instagram heeft geroepen dat als er iets met hem gebeurd dit door Charly komt. Dennis zou zelfs serieuze maatregelen hebben getroffen en zijn ondergedoken, omdat hij echt bang is dat Charly volledig is doorgeslagen.

Dennis kreeg Charly achter zich aan nadat Dennis bizarre chatgesprekken en spraakberichten van de 43-jarige Charly deelde.

In deze berichten was te lezen en te horen dat Charly een 20-jarig meisje het bed in probeerde te krijgen. Charly is zelf getrouwd met de 55-jarige actrice Tanja Jess. Die bekend is geworden van haar rol als Bowien in GTST.

Nu blijkt Charly opnieuw mensen te bedreigen. Zo dook er een Instagram bericht op waarin hij iemand bedreigt die zegt dat hij een eng mannetje is. Charly reageert hierop door te zeggen dat hij naar de woonplaats van deze persoon zal komen.

Zie het bericht hieronder:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Eng mannetje dus

Het zijn twee bloedhonden…..ze genieten van het leed van een ander. Vergeet niet dat hier een vrouw en kinderen kapot gemaakt worden. Dit zijn dingen die overal gebeuren….als je weet hoeveel mannen zich hier schuldig aan maken…. Geen enkel respect voor die twee. Leven en laten leven….

Wat zeur jij nou?
Komt door Charlie zelf.
Wat ben jij gestoord zeg?

Dreigementen uiten naar mensen die een mening hebben over jou, zegt al genoeg over jou als persoon.

Toch weer een goéd eerste indruk van dit “mannetje”/ half vrouwtje, die he-le-maal vol zit van zichzelf!
Snapte nooit wat die mooie Tanja in deze verrimpelde babyface zag!
Bah…heel naar mannetje, en dát blijft maar

Moeten we nu echt bang worden van deze miserige VREEMDGANGER, Laat me niet lachen.