Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Leontine definitief klaar met Marco Borsato


Er gaan sterke geruchten dat Leontine Borsato de vrouw van Marco Borsato binnenkort afscheid gaat nemen van haar achternaam en door het leven wil gaan met haar meisjesnaam Leontine Ruiters. Dit zou betekenen dat ze haar man Macro niet meer steunt en ook niet de rechtszaak wil afwachten die tegen hem loopt.

Een jonge vrouw uit de privésfeer van Marco heeft namelijk een tijdje geleden aangifte tegen hem gedaan wegens aanranding. De vrouw was ten tijde van de aanranding minderjarig.

Leontine bleef de hele tijd achter Marco staan en hem steunen. Hoewel we hier al eerder de eerste breuken in zagen. Leontine woont namelijk al niet meer bij Marco, maar heeft haar eigen woning. Toch waren veel mensen ervan overtuigt dat Leontine en Marco bij elkaar zouden blijven en Leontine alleen even een adempauze wilde om alles op een rijtje te zetten.

Eerst al het vreemdgaan van Marco met tientallen verschillende vrouwen en daarna alle aantijgingen rondom het misbruik schandaal van The Voice met als klap op de vuurpijl een aangifte wegens aanranding. Het lijkt het voor Leontine toch echt klaar te zijn en wellicht is dat ook het beste voor Leontine. Want of Marco nou schuldig is of niet één ding is al een hele lange tijd duidelijk. Marco is een grote leugenaar en heeft Leontine zonder dat ze het door had jarenlang bedonderd met andere vrouwen. Dat alleen al had genoeg moeten zijn voor Leontine om de stap te zetten om Marco definitief uit haar leven te laten.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Tuurlijk wist Ze het ,maar puur voor economische reden bleef Ze bij hem
Maar ja minderjarigen is wel een ander verhaal.

Zo had klap op de vuurpijl gelijk heb je helemaal ik denk er ook zo over.

en ik zit lekker aan mn koffie.

Leontine is anders ook geen heilig boontje geweest tijdens het huwelijk. Is ook vreemd geweest en nu heeft een vrouw aangifte gedaan en laat ze hem in de steek. Is ook egoïstisch.!