Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Charly Luske woest wil Dennis Schouten pakken


Eergisteren pakte Dennis Schouten en Jan Roos groots uit. Ze hadden namelijk bizarre chatgesprekken en spraakberichten van de 43-jarige Charly Luske in handen.

In deze berichten was te lezen en te horen dat Charly een 20-jarig meisje het bed in probeerde te krijgen. Charly is zelf getrouwd met de 55-jarige actrice Tanja Jess. Die bekend is geworden van haar rol als Bowien in GTST.

Charly heeft smekend aan Dennis Schouten gevraagd om het niet te openbaren. Maar dit is toch gebeurd en Tanja Jess is woedend geworden en heeft Charly inmiddels de deur gewezen.

Maar nu laat Dennis Schouten weten dat Charly Luske hem iets aan wil doen. Dit zou zo serieus zijn dat Dennis zelfs op Instagram heeft geroepen dat als er iets met hem gebeurd dit door Charly komt. Dennis zou zelfs serieuze maatregelen hebben getroffen en zijn ondergedoken, omdat hij echt bang is dat Charly volledig is doorgeslagen.

Opvallend detail is dat Dennis en Charly met elkaar trainde in een sportschool in Almere. Ze kennen elkaar al langer en gingen eigenlijk redelijk goed met elkaar om. Sterker nog het schijnt dat Charly af en toe de bron is geweest van de roddels die Dennis en Jan brachten over bn’ers. Charly voelt zich dan ook zwaar genaaid door zijn vriend Dennis.

Hieronder het bericht dat Dennis op Instagram plaatste.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Zou niet die Charly het probleem bij zichzelf moeten zoeken, ondanks de feit dat hij door het vriendje Dennis genaaid is?

Charly moet het vooral van z’n “fantasiën” hebben , die heeft ie nú over Dennis . Heel slim om dit vóóraf te ventileren , zo van ; hou me vast en Dennis in ’n bunker haha .

Hier krijg je spijt van jullie samen waren een leuk stel en tanja ziet er nog goed uit