Het laatste showbizz nieuws

Geen categorie

Caroline: ‘Meilandjes hebben mij kapotgemaakt’


Fans van het eerste uur van de Meilandjes herinneren zich vast nog wel huisvriendin Caroline. Ze was te zien in de eerste seizoenen van Chateau Meiland en verdween eigenlijk weer op een vervelende manier.

De officiële lezing was toen dat Caroline heimwee had en haar fysieke gesteldheid te wensen overliet. Maar het verhaal bleek anders in elkaar te zitten. Martien onthulde dit namelijk in zijn biografie.

Maxime bleek namelijk tijdens een hoog opgelopen ruzie met Caroline gevochten te hebben. Helaas was de cameraploeg hier niet bij. Na deze vechtpartij hebben Martien en Erica partij gekozen voor hun dochter en moest Caroline het veld ruimen. Er werd toen nog een afscheid scene in elkaar geflanst voor de serie waardoor het leek of Caroline vrijwillig vertrok. Hierna hebben Caroline en de Meilandjes elkaar nooit meer gezien of gesproken.

Caroline die nu te zien is in het programma De Alleskunner Vips op SBS6 laat aan weekblad Weekend weten dat de familie Meiland haar kapot hebben gemaakt.

Caroline zegt er in weekblad Weekend het volgende over:

,,Ik ben in twee boeken kapotgeschreven. Ik ben eroverheen gestapt en er heel sterk uitgekomen. Ik krijg op straat alleen maar respect, dat is natuurlijk fijn. Als mensen iets anders vinden is dat prima, ik weet zelf hoe het in elkaar zit. Maar mensen zijn alleen maar aardig en vriendelijk tegen me.”

,,Ik voel me niet geroepen om mezelf te gaan verdedigen, daar pas ik voor. Mijn naasten weten hoe het werkelijk zit en je kunt niet bevriend zijn met de hele wereld.”

Caroline wil niet verder ingaan op de vechtpartij tussen haar en Maxime, maar laat wel weten dat ze haar eigen verhaal heeft en de lezing van de familie Meiland een andere is dan die van haar.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Als jij jezelf niet geroepen voelt om je te verdedigen, dan stop gewoon met praten en ga je eigen leven leiden. Blijf hier niet over doorzeuren.

Ze zeurt niet hoor! Respect voor haar omdat ze niet in de verdediging is gegaan . Ze heeft de eer aan zichzelf gehouden . En de familie Meiland heeft haar gewoon gedumpt na al het werk wat ze voor hun verzet heeft.

Meiland ? Daar kijk al niet meer naar gewoon toneelspel niks natuurlijks meer aan zo gemaakt ligt er veel te dik bovenop. Er zijn wel betere producties om naar te kijken.

Meilandjes zijn nagemaakte Geldbeluste leugenaars die alles doen voor geld zelf hun beste vrienden beliegen en bedriegen aso.s

Caroline ga lekker met je eigen leven verder.En verdiep je niet meer in het leven van de meilandjes.Hoe meer jij je in hun doen en laten blijft verdiepen hoe bozer en verdrietiger dat je ervan word en dat is het toch niet waard.Laat het achter want het leven kan je nog zoveel mooie dingen bieden .

Caroline moet eens ophouden met haar eeuwige gezeur.
Get a life!!!!!

Henny Smit heeft gelijk.
Ophouden

Meilandjes behandelen anderen altijd als stront, Caroline, Nardege en Sander.
Eerst een goeie sier met ze maken en dan dumpen en ze helemaal afbreken in boek en media.😝
Walgelijke luitjes zijn het, alleen hun eigen ego & imago zijn belangrijk!😤

wie zijn de Meilandjes?

Stel niksnutten

we zijn er niet bij geweest

Caroline ik geloof jouw met al die vervelende meilandjes in het byzonder die maxime ..
In 1 woord asociaal de € zijn ze naar het hoofd gestegen enge mensen

Lekker goedkoop personeel Zeker die Maxime en Martien houden niet van echt werken Benieuwd wanneer die weer een nieuwe webshop met chinese troep heeft

Leef en laat leven.

Hoop dat er nu eens een dag komt dat we van dit geldbeluste drank zooitje afkomen oprotten en emigreren naar de noordpool ga daar maar wapperen met je sjaaltjes en gillen stoor je niemand