Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Leontine Borsato zit financieel helemaal aan de grond


Vorige week lieten we nog weten dat Leontine Borsato wat meer afstand gaat nemen van haar man Marco. Ze blijkt namelijk te gaan verhuizen. Leontine woont nu nog in een huurhuis in Huizen en huurt daar het huis voor een bedrag van 3.950 euro per maand. Laatst had ze dus gereageerd op een huis in Zwanenburg aan de Ijweg nummer 36. Dit huis stond te koop voor een bedrag van 495.000 euro.

Waarom Leontine graag naar Zwanenburg wilde verhuizen was niet duidelijk. Wij vonden het in ieder geval een vreemde keus, omdat Leontine toch de luxe gewend is van het Gooi en Zwanenburg kampt met veel laag vliegende vliegtuigen die landen op Schiphol. Er is dan ook veel overlast van lawaai en fijnstof.

Maar inmiddels is het duidelijk waarom Leontine gaat verhuizen. Ze kan haar huur namelijk niet meer betalen en moet goedkoper gaan wonen. Het blijkt namelijk dat ze een enorme schuld heeft. Wellicht was en is dit nog steeds de reden dat ze zo bij Marco blijft plakken.

Als we bij de kamer van koophandel in de jaarverslagen kijken van haar bedrijf genaamd  For Me B.V zien we dat ze in 2020 een enorme schuld heeft opgebouwd van maar liefst bijna 1,7 miljoen euro. Terwijl er in 2019 nog maar een schuld van 43.977 euro op de balans stond. Dit is wel een extreme stijging. Waar de schuld door is ontstaan kunnen we niet inzien. Maar dat Leontine elke maand een enorm bedrag aan het afbetalen van de schuld moet afschrijven moge duidelijk zijn.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
24 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Joh,doe niet zo naïef, wordt allemaal voor haar betaald

Hoogmoed komt na de val is het spreekwoord maar in dit geval de keiharde waarheid

Lees dat nog even na Janet 😂

Hoogmoed komt voor de val

Hoogmoed komt voor de val bedoel je?

Werken moeten we allemaal
En n minder duur huis HUREN kan ook he
Je MOET niet luxe leven omdat je dat nu eenmaal gewend bent
Bedenk eens wat anderen altijd tekort zijn gekomen

en Marco brasto dan

Ze heet Leontien Ruijters. Geen Borsato. Ze is gescheiden.

Misschien eens gaan werken een optie???

Leuning, gewoon lekker een baantje zoeken. Zal je goed doen. Succes!

Ik vind het schandalig dat er zo gesnuffeld word in iemand zijn prive.
Dat zijn haar zaken.ze betaald toch zelf. Die zonder zonde is werpe de eerste steen.

Heel triest voor Leontien, dat verdient ze niet.
Het is totaal geen golddigger, wat meen en geen beweerd.
Het was echte liefde, waar ze vol is voor gegaan.
Hoop zo voor haar dat ze het red?
Laat je niet kisten Leontien, er zijn zat mensen die in jou geloven.
Het komt goed!

Karin

Goedzo Karin wat een haat he!!

Financieel aan de grond, onzin. Zolang ze een huis kan kopen van 5 ton zit ze echt niet aan de grond. Deze mensen hebben zoveel geld gehad dat een stapje terug wel eens goed is, maar arm worden deze mensen nooit.

Hoge bomen vangen veel wind, jammer van het einde van leontien.
Maar 4000 euro huur is toch exorbitante veel.

Als Leontien echt uit de financiële sores wil komen zou ik als ik haar was een autobiografische boek schrijven.
‘Mijn leven met Marco’.
Die zal zeker gretig aftrek vinden en als warme broodjes over de toonbank vliegen.
Dus kassa!
Is écht niet lullig of sarcastisch bedoeld maar wel een optie.

Van boven blond van onderen stront. Gewoon kale kak.

Wie zonder zonde is werpt de eerste steen dat is waar. Maar Jezus zij wel tegen de vrouw ga en zondig niet meer. Je nooit meer voor doen wie je bent. Hoogmoedswaanzin hoort er ook niet bij. Leef met het geen je hebt. Bezit geld en hebzucht maakt ook niet gelukkig en je meer voor doen wie je bent is nog veel minder goed.

Zij heeft hier niet om gevraagt het is al erg genoeg dat je vent niet van kinderen af kan blijven hebben geen idee wat ze er mee aan richten bij die persoon

Medeleven oke maar ik snap met mijn toch vrij hoog emoatish vermogen niet waarom sommigen zo tuttelen met Leo. Ik vind het erg jammer voor haar dat ze zo ontgoocheld is in de liefde, maar financieel betreft, zijn er duizenden vrouwen die na een scheiding opnieuw moeten beginnen. Niks mis mee en goed voor je persoonlijke ontwikkeling. Leo meid Succes in het vinden van een baan. 👍

Ach germ. Ik sta al jaren te wachten op deze vrouw neem ze zo in huis. Ik kan haar alles geven wat ze nodig heeft. Alleen geen drama vreemdgaan en geld. Ook met de kleine dingen waar ik al mijn leven mee omga kan ik met haar delen. Topper is het

Haha Frank heel aardig & liefdevol van je 💖
Helaas wil deze vrouw alleen rijke mannen.
Geld is voor haar numero uno.☘😜💰
Liefde is voor miss Ruijters een bijkomstigheid.🤣
Jammer.😼

Laat die mensen met rust Leontien is een supervrouw, en die reactie,s slaan nergens op draai het is om als jullie gezin zo in de penarie komt .ik gun dit niemand.

Hoeveel bnn ers willen jullie nog kapot maken het is een complete hetze geworden. Sommige dingen daar kan ik ook kwaad over worden maar er is nog altijd een gezegde die zegt. Ze zijn onschuldig totdat de schuld bewezen is . En ja er zijn ook mensen die doen veel om aan geld te komen