Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Leontine Borsato toch klaar met Marco


Het leek erop dat Leontine toch geen afstand kon doen van Marco Borsato. Leontine zou Marco blijven steunen ondanks alle beschuldigingen die de ronde doen over hem. Zelfs nadat er aangifte tegen hem werd gedaan door een vrouw die Leontine zelf ook goed kent bleef Leontine achter haar man staan.

Maar hoewel Marco zijn auto laatst nog werd gespot op de oprit bij het huis van Leontine lijkt het erop dat Leontine toch afstand gaat nemen van Marco. Ze woont nu namelijk nog in huizen en Marco in Alkmaar, maar Leontine gaat waarschijnlijk een huis kopen in Zwanenburg dat naast Amsterdam ligt. Daarmee vergroot ze de afstand tot Marco Borsato.

Leontine woont nu nog in een huurhuis in Huizen en huurt daar het huis voor een bedrag van 3.950 euro per maand. Nu heeft ze dus gereageerd op een huis in Zwanenburg aan de Ijweg nummer 36. Dit huis staat te koop voor een bedrag van 495.000 euro. Waarom Leontine graag naar Zwanenburg wil verhuizen is niet duidelijk. Ze is toch de luxe gewend van het gooi en Zwanenburg kampt met veel laag vliegende vliegtuigen die landen op Schiphol. Er is dan ook veel overlast van lawaai en fijnstof. Wellicht dat Leontine een nieuwe liefde heeft gevonden in Zwanenburg?

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Als ze daar gelukkiger is? Prima toch

Ze moet het zelf weten. Maar ook zij heeft fouten begaan ondanks ze met Marco was. Dus hebben ze beide fouten gemaakt en moet niet 1 persoon er op aangesproken worden en de schuld krijgen. En ik vind het erg dat die Coldeweijn achter bekende artiesten aan zit om zo haar geld te verdienen. Schandalig. Laat die mensen toch met rust. Omdat ze bekend zijn moet dat dan? Ga dan achter de gewone mens aan.

Elk mens maakt fouten.Maar als men een bekend persoon is,is men kwetsbaarder dan iemand,die niet zo in de picture is.Daarom moet men wel opletten wat men zo al doet. Vooral als je het goed hebt.Jaloezie gaat meespreken! Doe daarom geen dingen,die anders zijn dan normaal.Blijf je zelf waarderen!

Het is niet de schuld van Yvonne dat Marco niet zijn handjes thuis kon houden bij minderjarige meisjes. Gelukkig maar dat al dat foute gedrag naar boven is gekomen, dan kunnen ouders nu tenminste hun dochters beschermen.