Het laatste showbizz nieuws

Chateau Meiland, Shownieuws

Meilandjes blijken weer te liegenEerder lieten we al weten dat het nieuwe programma Chateau Bijstand wordt opgenomen in een huis aan de Constantijn Huygenslaan in Uithoorn. Maar nu blijkt dat het huis waar de Meilandjes een maand lang in vertoeven te huur stond op Funda voor maar liefst 1750 euro per maand. Dit is de kale huurprijs.

Het gehele huis is prima afgewerkt laat de makelaar weten en om in aanmerking te komen voor de woning moet je minimaal 5250 euro per maand verdienen en twee maanden huur als waarborgsom betalen.

Als je als stel in Nederland van de bijstand moet leven krijg je maximaal 1559 euro per maand in totaal. Daar kun je dit huis dus echt niet van huren. Dus dat betekent dat de Meilandjes dus geen huur hoeven te betalen en dat ze dus veel meer geld overhouden om van te leven dan de echte bijstandsnorm.

Verder laat iemand weten dat haar ouders ook in die buurt wonen en het echt geen achterstandswijk is. Het is het betere gedeelte van Uithoorn.

Nu maar hopen dat de Meilandjes niet stiekem eten gaan bestellen of even naar huis rijden als de camera’s weg zijn.

UPDATE: Een buurtbewoner heeft ons laten weten dat de Meilandjes s’avonds stiekem weggaan en s’ochtends weer terugkomen voor de opnames. Z blijven dus niet slapen in dat huis.

 1. Dat is niet eerlijk.want iedereen moet huur betalen.dus het klopt niet.als ze geen huur moeten betalen.de mensen knappen al af op zo iets.en als hoort wat de buren zeggen.dat is vals

 2. Janet

  Het zijn en blijven grote leugenaars stel Nagemaakte

 3. Reactie op de meilandjes.
  Ze bedriegen overal de boel.
  Blijven liegen.
  Weg ermee!!!

 4. A.Maass

  Ik had ook niet anders verwacht. Een grote oplichters bende. Weer een programma wat ik niet hoef te zien.

 5. trap er niet in!

  ha ha nee natuurlijk zullen zij echt niet op bijstandsniveau —en alles wat daar bijhoort— gaan leven.
  wie dat gelooft is niet goed wijs

 6. Juliën

  Noem het programma dan gewoon ‘Chateau Modaal’. Dat eindeloze selectief verontwaardigt en humblebragging gedoe ook altijd.

Geef een reactie