Het laatste showbizz nieuws

Chateau Meiland, Shownieuws

De Meilandjes zitten flink in de problemenMartien, Erica en Maxime zijn druk bezig met de opnames van hun nieuwe programma ‘Chateau Bijstand’. In dit programma zullen ze proberen een maand lang op bijstandsniveau te leven. De eerste uitzending zal op 7 maart op SBS6 op de tv verschijnen.

Het was nog een beetje onduidelijk waar de Meilandjes precies zouden zitten om dit programma op te nemen. Maar wij zijn er achter gekomen en ze schijnen in een huisje te zitten aan de Constantijn Huygenslaan in Uithoorn.

De productie had dit liever geheim gehouden, want ze zijn bang dat er anders straks horde fans in de straat staan om de Meilandjes te steunen of juist om ze in de gaten te houden.

Maar wat we eerder al lieten weten is dat er makkelijk te smokkelen valt in het programma. Hoewel de Meilandjes dus een maand lang van de bijstand moeten leven weten we niet wat ze doen als de camera’s er niet zijn. Bestellen zijn dan toch extra eten met hun eigen geld of pakken ze de auto en gaan ze even naar hun eigen huis toe. Volgens Dries Roelvink die eerder met zijn gezind meedeed aan het programma was dit niet mogelijk, omdat er continue een mannetje van John de Mol in de auto voor de deur zat. Maar dit is gewoon een beveiliger die voor de veiligheid moet zorgen en geen eten moet afpakken.

Dus voor alle fans het heeft geen nut om boodschappen te brengen of iets dergelijks dat zullen ze toch niet kunnen aannemen en het is tv dus ga er maar vanuit dat als de camera’s weg zijn Martien gewoon stiekem een flesje wijn opentrekt en lekker uitgebreid gaat eten.

Deel deze juice!
 1. Ina

  Welke tv uitzendingen zijn nou nog heel echt.Dus dat wat je ziet ook waarheid is,en niet dat ze als de camera,s niet meer lopen, gaan eten ergens.Want dat zou echt kijkers bedrog zijn.Alle TV uitzendingen zijn toch al zo opgeklopt .Dat heb ik al eens gezien.Toen was ik toeschouwer .je moets op comando klappen,en zo hart mogelijk. Het is allemaal nep .

 2. Rosita Blok

  We wachten het af

  • Wat mij betreft kunnen ze het niet moeilijk genoeg krijgen, zodat ze straatarm in de goot liggen, dan beseffen ze misschien wel wat ze andere mensen die werken en toch aan de geeuwhonger liggen aandoen met hun misselijkmakende programma.

 3. Alie

  Hé waarom weer die achterdocht .
  Deze mensen hebben ook andere tijden mee gemaakt.
  Dat ze het niet zo breed hadden.

  • Sherille

   Helemaal met je eens Alie. Tegenwoordig gaat men gelijk van het slechtste uit. Maakt de wereld er niet mooiere op. Zo jammer!!!

 4. Jan

  Tijdelijk en vrijwillig leven op bijstandsniveau maakt gelukkig.

  • Peter

   Hopelijk wennen zo aan het leven zonder aan hun weelde met alle onzin die ze ons al jaren hebben opgeschoten met pure onzin ,walgelijk

 5. Puck S

  De goot is nog te goed

Geef een reactie