Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Marco Borsato is al dagen spoorloosMarco Borsato die wordt verdacht van misbruik van een minderjarige schijnt al dagen niet thuis te zijn geweest. Zijn auto die hij altijd voor de deur parkeert is al dagen niet meer gespot. De vraag die de ronde doet is dan ook waar is Marco Borsato gebleven?

Het werd al eerder duidelijk dat Marco na de rechtszaak van plan is om zich definitief in Italië te vestigen. Maar het lijkt erop dat hij zich daar nu nog niet schuilhoudt.

Laatst werd ook nog duidelijk dat Marco en Leontine niet meer hun trouwring dragen. Het hele gezin heeft wel een familiering laten maken die Marco, Leontine en alle kinderen dragen. Zo willen ze uitdragen dat ze elkaar toch blijven steunen.

Maar dat betekent nog niet dat Leontine weer een relatie heeft met Marco. Het zou zomaar kunnen dat Leontine haar conclusies al getrokken heeft en enkel een vriendschappelijk band met Marco heeft. Marco heeft de afgelopen jaren wel laten zien dat hij niet lang zonder een vrouw kan dus kan het zomaar zijn dat Marco op dit moment bij één van zijn scharrels logeert of wellicht zelfs een nieuwe vriendin heeft.

10 Reacties

 1. Rosita Blokd

  Mooi toch

 2. Els

  Opgeruimd staat netjes

 3. Gerde

  Ik dacht dat in ons land iemand onschuldig is tot zijn schuld is bewezen? Hij is al veroordeelt op slechts aannames. Dat vind ik schandalig!

  • Ton

   Tja en wat dan nog ? Bij onschuld is zijn carrière toch al zwaar naar de kloten … tis de waarheid !!

 4. Janet

  Laat hem maar Flink op zijn BEK GAAN HIJ WIL TOCH MAAR NIET LATER JANKEN DAT JE LEEG GEROOFD BENT WANT DAT IS DE PRIJS ERVAN DIE JE DAN BETAALD EIGEN SCHULD DIKKE BULT

 5. Els

  Je weet van niks, dus zeg dat niets

 6. Marija Toutenhoofd

  Laat Marco nou een keer met rust, wat een duivelse praktijken om hem de grond in te drukken. Lijkt wel een sport of trend om bekende artiesten te vernietigen. Schaam je je toch om steeds over hem te spreken. Hij zou ‘ Intouchable ‘ moeten zijn. Jullie zijn gewoon jaloers op zijn schoonheid. Wat een Italiaanse stuk. Het is al lang duidelijk wat er achter zit. Duhh. Hihi

 7. Don

  Misschien moeten jullie Marco even zoeken bij maan… In haar armen… De man zoekt troost… En maan is ee topper… Net als leonie

 8. Ik ben het helemaal met marijn eens zijn schuld is nog niet bewezen laat die man lekker met rust ik walg van de negatieve reacties verbeter de wereld begin bij je zelf

Geef een reactie