Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Marco Borsato gaat nog steeds vreemdMarco Borsato is alweer een tijdje samen met Leontine. Ze heeft hem namelijk al zijn avontuurtjes met andere vrouwen vergeven. Volgens Henny Huisman is Marco zeker met minimaal 50 vrouwen vreemdgegaan tijdens zijn huwelijk met Leontine.

Één van die vrouwen zou zangeres Maan zijn waar hij de coach van was tijdens The Voice of Holland. Dit werd altijd ontkend, maar een ex-vriendje van Maan heeft tegen de bekende Youtuber Yvonne Coldeweijer gezegd dat Maan heeft toegegeven aan hem dat ze het met Marco gedaan heeft.

Maar daar blijft het niet bij, want Yvonne Coldeweijer beweert ook dat Marco zijn vrouw Leontine nog steeds bedriegt met andere vrouwen. Binnenkort zal ze met het nieuws en het bewijs naar buiten komen. En dat zal een flinke klap zijn voor Leontine die Marco toch weer een nieuwe kans had gegeven en blijkbaar heeft hij het weer verpest. Het ziet er dan ook naar uit dat hij Leontine hiermee voorgoed zal kwijtraken.

43 Reacties

 1. Fatime

  Eens een vreemdganger altijd een vreemdganger

 2. D

  Ik vindt jammer dat mensen altijd naar andere kijken.
  Laten we eens niet moeilijk doen.
  Doe,s eens lief..

 3. Het zijn sterke benen die de weelde kunnen dragen.

  • Pieta

   Wat een onzin, mensen die de wereld voorliegen, incl. zijn eigen vrouw, de moeder van zijn kinderen, een vrouw die zèlf NOOIT vreemd zou gaan, dan mag zo’n grote waardeloze stumper, wat mij betreft , best worden ontmaskerd , wat doet Yvonne Goldeweyer verkeerd???
   Of ben je bang dat ze jouw ooit óók zal ontmaskeren???????!!!!!!!
   Houd op joh, deze types in bescherming te nemen, ze hebben het verdiend!!!!

  • Tino

   Slappeling & stiekemerd die Borsato!!! 🤮
   Hij was zo pissig destijds over vreemdgaan van zijn 1e ex.
   Jarenlang haar niet meer aangekeken & nu dit zelf in tig-voud doen.
   Vreselijk ventje.😤

  • Douwe

   Vieze gluiperd die Italiaan, vreemdgaan en liegen zit in zijn genen.
   🤪

   • Marian

    Wat heeft dat nou weer met een Italiaan en genen te maken. Alsof alle Italianen vreemd gaan. Zo kort door de bocht dit.

 4. Coby

  Heb ze niks anders te doen dan mensen in belachelijk maken.
  Kijk eerst naar je zelf voor dat je andere bekritiseerd. Eerst de een en nu in een ander relatie zitten wroeten. Echt min en laag. Laat ieder zijn eigen leven leiden

 5. Kunnen wij de mond van yvonne die zo genaamde YouTuber niet even een paar maanden haar mond snoeien wat komt er eigenlijk uit als wij haar eens uitpluizen en hennie huisman ook gelijk heeft ook een beetje raregewoontjes

 6. Marco zou zo iets niet doen en waarom ik hem zo verdedig is omdat ik hem heel erg goed ken. Dus hou op om zo hem te beschuldigen en ga veder met je eigen leven. Dus effe voor de zekerheid laat hem met rust.

  Groetjes,
  Amira

  • M

   Mensen hebben niets te doen ook die zogenaamde Bners niet.
   Lijkt wel of ze er altijd bij zijn ga je eigen leven analyseren.

  • Youri

   Hoezo hij zou zoiets nooit doen????
   Hij is toch in zijn huwelijk met tig vrouwen vreemdgegaan.
   Walgelijk mannetje!

  • Kim

   Jaaaa Amira, dat dacht Leontine ook dat ze die kwal goed kende…!!!
   🤣🤣🤣🤣🤣

 7. Rick

  Waarom vinden mensen het leuk om iemand zo te vernederen ………een ding weet ik 100% en dat is dat Marco ZEKER NIET VREEMD GAAT en waarom mensen en al hellemaal die nagemaakte zeikert van een Opa Huisman zich hier mee gaat bemoeien is toch te gek voor woorden.

  Marco Borsato is een man waar we trots op mogen zijn en iemand kan fouten maken maar om op deze zielige manier Marco naar beneden halen bah bah

  gr Rick Blankenstijn

 8. Tino

  Hahah geloof je het zelf Amirs
  😂😂😂 Zelf ook zeker een van zijn scharrels.😄
  Hij heeft 15 jaar lang alles gepakt wat ie kon scoren.🤪

 9. Hoop dat hij van zijn slippertjes genoten heeft.

 10. Colee

  Als iedereen zich eens met zichzelf bemoeit, dan zou de wereld er heel anders uit zien, dus sowait.

 11. Pietwiet

  😀jij bent zeker ook 1 van zijn scharreltjes.

 12. Elizabeth

  Die Maan had verdomme zijn eigen dochter kunnen zijn. Die man is echt een viespeuk. Leontien is veel meer waard dan die Marco Borsato. Hij is geen vrouw waard. Bah bah bah, ik kan die vent niet uit staan

  • Verónica Kampen

   Hoezo is zij meer waard? Zij is juist niks waard, als zij het hem allemaal vergeven heeft. Zij heeft blijkbaar nooit iets in de gaten gehad als hij zijn bevrediging ergens anders zocht en toen ze het wist, vergaf ze het hem. Ik weet niet of ze onder huwelijksvoorwaarden zijn getrouwd, iets wat ik wel had gedaan aangezien hij al “binnen” was maar het lijkt wel alsof ze het hem voor het geld heeft vergeven. Want wees eerlijk…hoe moet zij anders haar luxueus leventje bekostigen?

   • Grappig jullie zijn zo overtuigd in jullie eigen waarheid dat hij Marco toch niets meer goed kan doen. Waar of niet waar .
    Net of jullie er allemaal bij zijn geweest. Echt zielig dit.

 13. Theike

  Men kan hem toch geen ongelijk geven, mocht dit waar zijn…ik zou precies hetzelfde doen. Als zij hem zijn vreemdgaan ooit heeft vergeven, waarom nu dan niet? Maar ga dan niet huilen als het uitkomt en je vrouw je verlaat. Maar wat ze zeggen… “once a cheater, always a cheater” is absoluut niet waar. Of eigelijk moet ik zeggen dat het niet altijd waarheid is. Ik spreek uit ervaring.

Geef een reactie