Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Rachel Hazes legt schuld bij MoniqueRachel Hazes is met een bizar statement naar voren gekomen over Andre Hazes. Hierin ontkent ze dat Andre een verslaving heeft en dat hij toch echt in een burn-out zit. Maar het grote schandaal is dat Monique de ex van Andre hier mede verantwoordelijk voor is.

Rachel zegt het volgende over de oorzaak van de burn-out.

,,André heeft op tienjarige leeftijd zijn vader verloren en nam toen voor zichzelf de taak op zich om de man in huis te zijn. Toen werd hij op dertienjarige leeftijd ineens bekend als zanger in België en Nederland. Hij kwam al heel jong terecht in een harde wereld. Op twintigjarige leeftijd werd hij verliefd op een oudere vrouw en daarna ineens vader.”

,,Naast zijn drukke carrière wordt er dan ook thuis verwacht dat hij een volwassen gezinsleven gaat leiden. En dat terwijl hij zijn eigen kinderjaren heeft overgeslagen.”

,Alles wat hij doet, ligt onder een vergrootglas en hij kan het nooit voor iedereen goed doen.”

Rachel zegt dat Andre ineens vader werd, maar daar ging toch nog best een lang traject van IVF aan vooraf, want Monique kon niet zwanger worden op de natuurlijke manier. Dus Andre wist al jaren dat hij vader zou gaan worden. Verder is het natuurlijk triest dat Rachel aangeeft dat Andre opeens een volwassen gezinsleven moest gaan leiden en hij daar niet klaar voor was.

Hij moest natuurlijk niets maar daar kies je wel voor als je besluit een kind te nemen. Denk dat als Rachel in dezelfde positie als Monique had gezeten ze ook niet anders had verwacht van haar man. Opvallend is dat Rachel verder geen woord zegt over Sarah de huidige vriendin van Andre en welke verkeerde invloed zij op Andre heeft gehad sinds hij weg is bij Monique.

77 Reacties

 1. Cisca

  Rachel moet eens bij zichzelf te raden gaan. Want zij heeft hem die rot jeugd gegeven. Dat is haar keus geweest. Net zo als het haar keus is geweest dat ze achter een veel oudere en getrouwde man aan ging. Net zo goed, zoals ze zelf n de film over het leven van Sr. aangaf, toen Sr. met de drank wou stoppen zij hem in de auto nog een paar blikjes bier gaf. Ongelooflijk hoe je je eigen fouten goed kan praten.

  • Inderdaad ja, helemaal mee eens

   • Je heb helemaal gelijk zoals men zaait zal men ook oogsten.

   • Fatime

    Die Rachel Hazes spoort niet. Zij geeft Monique de schuld terwijl dit alles niet haar schuld is. Geef maar eens de schuld aan die junk Sarah duckface slijmbal golddigger van Soelen die heeft André naar de klote geholpen niet Monique. Ze maakte hem helemaal kapot en toch krijgt zij niet de schuld maar Monique. Sarah is een coke verslaafde altijd al geweest. Ze helpt André helemaal naar de klote en gaat ze verder met haar leven alsof er niks is gebeurd. Alles is die engbek de schuld met haar coke en drank verslaving. Ze zou echt een hele slechte moeder zijn laat staan stiefmoeder. Zij is walgelijk en lelijk. Ga eens Rachel bij die coke junk de schuld leggen en bij je zelf

  • Wessel

   Als je met een 20 jarige succesvolle zanger een relatie aangaat, weet je van tevoren dat dit geen huisje-boompje-beestje relatie kan worden. Daar komt nog bij, dat Monique door het leeftijdsverschil haast de moeder van André kan zijn en als je dan in een aantal gevallen je moederinstinct de boventoon laat voeren en je voegt daar ook nog bij het willen vasthouden aan je huisje-boompje-beestje idee, heb je regelmatig een conflict en liggen de problemen voor het oprapen. Laten we dit nu eindelijk eens onder ogen zien en niet al te dramatisch doen. Zonder met een beschuldigende vinger naar iemand te wijzen, zijn dit mogelijk 2 mensen die elkaar niet gelukkig kunnen maken en het recht hebben – ieder op zijn eigen terrein – hun eigen geluk te zoeken. Monique post geregeld iets, maar een berichtje dat ze onverzorgd door hem is achtergelaten, heb ik niet gezien. Dus ook hier heeft hij waarschijnlijk zijn verantwoordelijkheid getoond. Voor beiden hoop ik, dat ze alle geluk van de wereld zullen vinden.

   • Zosja

    Het zijn volwassen mensen tenminste Monique is volwassen André is in feite nog een kind en zn Moeder moet hem z’n eigen leven laten leiden ze bemoeit zich met alles
    Iedereen is schuldig behalve André en Rachel
    GA A.U.B. JE EIGEN LEVEN EENS ONDER DE LOEP NEMEN IN PLAATS ANDEREN DE SCHULD TE GEVEN
    Hij heeft het niet van een vreemde z’n Moeder trouwde ook z’n Vader die jaren en jaren ouder was

   • Wessel zal je zeggen dat Monique er met haar 43 jaar er 100 x beter uit ziet dan die kleuter van 25 het lijk me opoe wel ,maar dat kom natuurlijk door de coke verslaving (o nee ze kan niet met de media omgaan 😂😂😂)nou ze kan helemaal niks die kleuter

  • Angelique

   Helemaal mee eens. Ze heeft zelf grote fouten gemaakt. En dan haar nieuwe schoondochters de hemel in prijzen snap ik, zit natuurlijk wat meer jaartjes tussen dan haar leeftijdsverschil met Monique.

  • Den

   Tis allemaal haar schuld!
   Zij had haar hieltjes niet omhoog moeten schoppen dan had dat gedrocht nooit geboren geworden.

  • Ik ben het helemaal eens met Ciska, het is altijd Monique zus Monique zo. Laat ze zelf eens naar haar zelf kijken, die deugd ook voor geen meter, en ja toen werd hij vader volgens heb je daar 2 personen voor nodig met een beetje hulp. Rachel kan echt GEEN OMA Zijn, stoken is het enigste wat zij kan.

  • Jeanneke

   Idd,dat is de kunst. Moesten die mensen zoveel geld niet hebben. Ze zouden dan vanzelf een toontje lager zingen. Wat hij nu letterlijk moet doen.

 2. Im tjerks

  Misschien moet zij eens stoppen met iedereen de schuld te geven,steek je hand eens in eigen boezem niemand is perfect jij ook nie.

  • Kaat k

   Ze spoort zelf niet , moeder van dre, moniqeu was juist goed voor hem!!! die andere barbie is aandachtsgek net als dre zijn moer

  • Smeenk

   Wat een laag mens is zei toch MONYC HIELD HEM OP HET RECHTE PAD .Houd eens op om haar altijd de grond in te boren

 3. JG

  Dat mens moet eens ophouden met de schuld bij een ander te leggen. Laat ze eerst eens met haar zelf in het reine komen. Ze maakt iedereen slecht en is zelf de grootste stoker.en leugenaar

  • Ingrid

   Ja altijd Monique de schuld geven bah Zij is de vrouw die hem op t juiste pad wilde brengen, dat kun je van zn moeder niet zeggen..

   • Jenny van Unen

    Dat is helemaal waar Monique was goed voor Andre ik vindt die Rachel beter Rochel bij zichzelf moet kijken dat vreselijke mens ik mag haar niet ze doet net of zij zo.n geweldig huwelijk hebt gehad wat een voorbeeld voor die zoon dat mens moet ophouden met Monique te spelen zij was goed voor Andre

   • willemein

    Ingrid, misschien wilde zij hem wel op háár pad brengen.

   • Herbert

    Die moeder heeft dringend hulp nodig . Die spoort voor geen .meter. Begint lachwekkend te worden.

   • Koellie

    Monique wees verstandig en reageer niet op rachel .je bent een kanjer

    • Lydia

     Rachel mag van geluk spreken dat Hazes senior stierf voordat ze gescheiden waren of ze kon op een houtje bijten!

   • Jenny

    Helemaal waar

  • Margreet

   Blijkbaar heeft ze niets beters te doen dan haar eigen fouten projecteren op een ander . Dat mens is zo jaloers op de moeder van haar kleinzoon dat ze haar bloed wel kan drinken . Moniqeu heeft alles wat de zure moeder niet heeft en nooit zal krijgen . Namelijk klasse en het vermogen om een liefdevolle moeder te zijn . De oude taart is zelf behoorlijk de weg kwijt en het vermogen om van een ander mens te houden heeft ze niet en zal ze ook nooit krijgen .

 4. Chica

  Het is gewoon een heks en een aards leugenaar vieze vrouw die Rachel hazes of ze nu alles in monique dr schoenen wilt schuiven hij ging toch vreemd 2 keer of zij zo goed was voor de kids

  • Annie

   Zij heb wel geprofiteerd en nu nog
   Zij is zelf een ordinaire mens.zij kan makkelijk.Moniqde schuld geven.
   Waar zij niet tegen op kan.
   Zij is een heel vals iemand met haar verlopen kop.

 5. 😂😂😂wat een droeftoeter is het toch ook hè dat die coke verslaafde nu in een afklick kliniek zit kom door van snollen die junk heb een hoop kapot gemaakt dat gelieg iedere x over een burn–out word je onderhand ook moe van, die Roggel lieg heel de boel bij mekaar…

  • Monique Mangeng

   Je hebt gelijk Cisca.

   • Poepi

    Een heks is die Rachel. Een giftige slang

   • Nieneke

    Ze is alleen maar bezig geweest om die ouwe uit te melken daarbij ging ze over lijken hij is niet voor niets ontspoord ze is nooit een moeder geweest. Het is een waardeloos wijf die enkel en alleen voor het geld leeft

   • Dinie smits

    Makkelijk he om Monique de schuld tegeven is een lieve moeder en vrouw leg de schuld maar bij je eigen Rachel jij bent ook geen lekkere zeikwijf

   • Ron

    Wat een gemekker allemaal, dat mens moet is een keer geen podium krijgen. Haar man was beroemd, en zei heeft niks bereikt in het leven. Het enige wat ze kan is de schuld constant bij Monique neer leggen, die 10 x meer vrouw en moeder is dan het Rachel.

 6. Misty

  Nou ,Rachel, daar heeft ie samen met zijn Sarah, enhet kinderachtige gedoe, toch wel helemaal zelf schuld aan. Daar heb jij ook aan mee geholpen. Hij heeft zich zelf belachelijk gemaakt, met zijn kinderachtig , en onvolwassen gedoe. . Dat heeft allemaal met zijn opvoeding te maken. En Rachel, nog wat. Jij hebt met veel fam leden ruzie gemaakt. Zelfs, met je eigen Vader. Hoe is dit mogelijk. En wat te denken van je eigen dochter, die ook al afstand van je heeft genomen. Haar geef ik ook groot gelijk. Zelf je handen in onschuld wassen, en een slachtofferrol aannemen. Hier heeft Monique, totaal geen schuld aan. ZOEK DE PROBLEMEN, BIJ JE ZELF, EN NIET HIJ EEN ANDER. Alsof jij zo’n heilig boontje was vroeger.

 7. Wat een mongool dat wijf hij is niet de enige die ze vader verliest op jonge leeftijd,ik denk dat jij jij de boosdoener bent vuil vies smerige mens ben je je hoort echt in een gekkenhuis

  • Ingrid

   Rene, als ik jou en een paar van je maatjes zo te keer zie gaan, moet ik altijd denken aan die tijd dat we in Amsterdam een paar van die achterbuurten hadden. Van die wijken met eenvoudige huisjes, een hoog percentage werklozen, gillende kinderen, vaders die de weekenden in de kroeg doorbrachten en vrouwen die op een stoeltje een deel van de dag voor de deur zaten en tegen willekeurige voorbijgangers allerlei opmerkingen maakten. En, oh wee, als ze iets terugzegden, kregen ze wind van voren met woorden die in geen enkel woordenboek voorkomen . Geloof mij Rene, dat beeld komt dan naar boven bij mij.

 8. Ria

  He Rachel laat jij je eigen is opnemen je geef monique de schuld maar wat denk je van andre die wou zelf kinderen en dat die nou zo is komt door Sarah dus niet zeuren gaat naar een kliniek komt je er meschien gezellig uit

  • Linda

   Inderdaad helemaal eens met jou
   Cisca

  • Hete heks

   Wat mot die, ik denk dat Monique niet met haar zou willen ruilen.
   Ze heeft met iedereen bonje. Als íemand wat over haar schrijft claimt ze weer geld.
   Bonje met haar ouders, met de Kluiverts,
   Ze is niet helemaal goed in dat gerimpelde hoofd.,bah.

 9. Rochel wat ben je toch een ordinair vies loeder .jaren nog André sr uitmelken nooit voor je eigen kinderen klaar gestaan want lag met een ander kerel in nest .Word tijd dat ze jou heel gauw opnemen .altijd schuld ander geven geef nu ma eens toe hoe waardeloze moeder je bent je bent te triest voor woorden alles voor de aandacht .ma karma

  • Darceleen

   JESSY, uitstekend dat je wenst dat Rachel spoedig wordt opgenomen. Je weet wat karma betekent: alles wat je een ander toewenst, krijg je zelf ook. Ik hoop dat karma snel bij je langskomt.

   • Ben gelukkig niet zo in goed en ik in slecht dus dat scheelt alweer dus Mischien komt die karma wel bij jou.dan omdat je mij ook toewenst domme doos .dus voor je wat zegt over toewensen denk na

  • Will

   Rochel! Hahaha!

 10. Wen

  Hou toch is op met je Gore bek Roggel om de schuld bij Monique te leggen kijk naar je eigen zoon en je zelf jullie zijn de oorzaak zelf bij Monique had hij dit niet toen hij met Saartje inging Monique heeft tijd hem gesteund dus bek dicht Roggel

 11. El

  Rachel kan je niet voorgoed naar Barcelona gaan dan zien we die kop ook niet meer en dan kan je ook niet meer zeiken over monique en voor je kleinkinderen hoeft je niet te blijven want daar bestaat je niet voor die kennen je niet

  • Ikkie

   Het word tijd dat deze vrouw eens in de spiegel gaat kijken en dan ziet dat ze zelf psychische problemen heeft… Ze maakt haar kinderen kapot met haar gekke gedrag. Gelukkig dat Rox haar eigen pad is gaan bewandelen …. Vind het heel triest voor André dat hij niet los van haar kan komen en zijn eigen leven kan gaan leiden. Hoop niet dat hij zich niet langer vast houd aan die narcistische vrouw want ook hij gaat dan straks zijn zoon kwijt raken net als zijn vader want dat heeft ze toch ook maar mooi voor elkaar gekregen. André laat dit jouw niet gebeuren ga je eigen leven leiden …… LEEF

   • Liza

    Wat ben jij een slecht en gemeen mens dit alles wat jou zoon over komt is jou schuld. Wie heeft er jaren geen contact gehad met je zoon je liet hem barsten omdat hij met mo verder wou dus liet je hem barsten hij zocht zijn troost bij de oma van mo waar hij elke dag kwam toen ze daar nog woonden .Rot toch op en met je gelieg en ga lekker met snollen hier ver vandaan

  • Ingrid jij denk maar wat je wil stumperd ,maar je zit er goed naast!!! zal je nog verbazen waar ik van dan kom!!! 😂😂😂🖕

 12. Jan Blokland

  Wie is er hier nou schuldig? Als moeder dit zo goed weet, waarom heeft ze dan niet ingegrepen?

  • Kolibrie

   Laat iedereen eens ophouden over die familie Hazes en geef ze geen podium meer. Ze gedragen zich toch niet en dat allemaal voor de publiciteit, Roxanne is nog de verstandigste die houd zich verre van alles.

 13. Lotje

  Dan is het jou schuld

  • Fan nou ik hoop dat die er geen een meer over houd die leugenaar, maar niet getreurd hij kan lamppies verkopen met zijn fake schoonpapa!!! of miss ga dik lip wat nuttigs doen maar weinig kans weinig tot niet hersenscellen love it 😂😂😂

 14. Annie

  Monique en Sara denken jullie wat je teweeg brengt jullie denken geen van beide hoe André zich voelt en dan al die zogenaamde fans die hem laten vallen en niet na denken jullie moeten je allemaal schamen

  • Jij begint met je opmerking al een beetje op die Rochel te lijken. Met zulke mensen moet je geen medelijden hebben ze zijn door en door slecht hij en zijn moeder zijn de schuldige en niet Monigue.

 15. Carla

  Het is echt niet alleen Moniquenoeil de schuld maar

 16. Sorry dat ik het moet zeggen maar het niet de schuld van Moniquenoeil wat er is gebeurd andre is er toch ook bij geweest maar ik wil zeggen dat ik een grote fan ben van andre ik hoop dat alles nog goed kom met hem en dat hij weet wat hij doe met zij leven

 17. Ria

  Lekker makkelijk om het probleem te leggen bij de moeder van je kleinzoon.
  Jij had kleine André moeten beschermen tegen de boze grotemensen wereld.
  Zeker na t verlies van zn vader.
  Maar jij ging voor t grote geld en hebt t overlijden van senior uitgemolken tot op de dag van vandaag.

 18. Nikita

  Toch nog even natrappen naar Monique, jullie hebben juist geen één van allen respect voor die vrouw getoond. Om volwassen mensen te zijn hebben jullie je allemaal schandalig gedragen. Ik hoop dat kleine André al die artikels op latere leeftijd niet teveel terug leest, want hij zou wel eens degene kunnen zijn die onvoorwaardelijk voor mama kiest. Ik hoop dat André in goede gezondheid is, burnout? Verslaving? Zijn probleem maar mamalief mag haar hand in eigen boezem steken en iedereen onder de loep nemen want Sarah is volgens haar venijnige uitlatingen ook ni zo een lieverdje.

  • Elisa

   Nikita, zelf hoop ik, dat die kleine deze commentaren wel leest, want dan kan hij zien hoe het clubje van zijn moeder zich gedragen heeft.

 19. J rijkers

  Rachel houd hem klein als hij maar niet naar monique teruggaat stel je voor dan komt hij misschien de waarheid over zijn moeders wegen teminste om monique overal de schuld van te geven hij is weggegaan niet zij
  Rachel moet volgens mij naar een afkick kliniek toe hoe laat ik mijn kinderen los haar dochter heef gelukkig het licht gezien laten we hopen dat andte dat ook doet

  • Tja

   Zo herkenbaar, ik heb dit zelf meegemaakt helaas. Andre is een manipulatief mannetje. Waarschijnlijk ook een Borderliner met de nodige verslavingsproblematiek.
   In de 1e instantie was ik de Sarah in het verhaal (zonder het inpikgedeelte), hetzelfde sprookje, vervolgens werd ik de Monique in het verhaal, ook met kind in het spel. Iets wat nooit had mogen gebeuren, achteraf gezien, maar het was allemaal zo geloofwaardig. Echter bleek het een grote poppenkast te zijn en kwam alles uit. Maar de ouders van in deze zullen altijd achter hun zieke zoon blijven staan, wat ze ook veroorzaken en molesteren. Ook omdat zij die manipuleren zo goed zijn en een slachtofferrol aannemen waar je niet omheen kunt. Zelfs het vreemdgaan, het liegen, in de steek laten en het vele bedriegen verwijten zij aan de ander. Dat terwijl de ander, de vrouwen in deze, alles, maar dan ook echt alles voor de man overhebben. Maar dat wordt niet gezien. En het ergste is, er is geen ruimte voor een gesprek of begrip, puur en alleen omdat er zo overtuigend wordt gelogen. Best knap, het is een gave. Duurt een tijdje voor je het doorhebt ook. Dus ja, zoontje Dre ver weg houden van het vergif. Cirkel doorbreken. Rachel heeft het ook laten gebeuren, zegt dat nog niet alles aangezien Roxanne uit hetzelfde nest komt en wel goed in het leven staat. En toegeven om gefaald te hebben als ouder is waarschijnlijk geen optie en is de ander de schuld geven altijd makkelijker. Niet vergeten dat de problemen met Andre al langer spelen dan hij Monique kent. Dus niks Monique haar schuld, zij heeft zelfs ten koste van haarzelf het beste gewild voor Andre. Maar met iemand zoals hij is het bij aanvang al een verloren strijd. Sprookjes bestaan niet, ook al lijkt het in het begin zo. Bridget weet er ook alles van.
   Dit is nog lang niet klaar,
   en zal de meest oneerlijke strijd worden met alleen maar verliezers.
   Toxic is het.

  • Peter

   Rachel is gewoon een slijmwijf en wijst altijd naar anderen en andre is een kneus neemt zijn verantwoordelijkheid nergens voor zielig mannetje

 20. Nellie

  Rachel neem een voorbeeld aan je dochter, zij gedraagt zich als enige normaal. Respect voor haar na een jeugd met zo’n moeder van een moeder.

 21. Nellie

  Loeder van een moeder moest dat zijn🤨

 22. Annemie

  Ik wens André veel sterkte toe in zijn herstelproces. Het zal niet gemakkelijk zijn. Ik hoop dat hij zichzelf de tijd gunt die hij zal nodig hebben.
  En of het nu een burn-out of een verslaving is gaat niemand aan.
  Oordelen en gissen helpt hem niet verder, schuld en schaamte ook niet. Het leidt alleen tot destructie, en dat is het laatste wat ik hem toe wens.

 23. Karoline

  Voor al die rot opmerkingen hierboven kan ik maar een ding zeggen waar je ogen niet waren moet je mond niet praten 👀 laat ze gewoon met rust ze verdienen dit niet

 24. Nee Ria die viezerik ging voor die italian ,en de rest wat er na kwam maar niemand hield het uit bij Roggel!!! lag ook allemaal aan een ander de laatste mankeerde ook van alles aan volgens die heks!! opsluiten dat monster en 🗝️ weggooien

 25. Liza

  Wat ben jij een slecht en gemeen mens dit alles wat jou zoon over komt is jou schuld. Wie heeft er jaren geen contact gehad met je zoon je liet hem barsten omdat hij met mo verder wou dus liet je hem barsten hij zocht zijn troost bij de oma van mo waar hij elke dag kwam toen ze daar nog woonden .Rot toch op en met je gelieg en ga lekker met snollen hier ver vandaan

 26. Graag nu voor eens en altijd boycotten deze wagelijke en asociale groep Hazes, geeft ze geen podium meer letterlijk en figuurlijk !

 27. H.Schuilenburg

  Rochel (Rachel) moet gewoon haar klep een keer dicht houden.
  Ze is gewoon een smerige lijkenpikster.
  Iedereen in haar omgeving weet dat zij en André Sr. voor zijn dood continue ruzie hadden en dat ze op het punt van scheiden stonden.
  Toen André Sr. overleeg ging ze ineens de zielige weduwe uithangen en was zij in meerdere praat progamma’s te zien waarbij ze continue over de tafels uitkraamde ” we doen dit allemaal voor André ” of André zou dit graag gewild hebben”.
  Hoe hypocriet ben je dan?
  Ook snap ik niet de al die bekende Nederlandse zangers en zangeressen nog steeds meewerken om de portomonnee van die “lijkenpikster” te blijven vullen.
  Hebben die hun ogen en oren dicht gehouden vanaf het moment dat André Sr. overleed?
  Het enoge wat zij doet is haar portomonnee vullen en dat over de rug van de overleden André Sr.
  Respect voor Roxanne dat zij zich ook niet meer last uitmelken door Rochel en van die vieze praktijken van haar moeder afstand heeft genomen.

 28. C

  Je bent wel laag gezonken rachel als je een ander de schuld in de schoenen duwd.je moet monique niet en dan krijg zij de schuld van alles .maar ze heeft wel een aantal jaren hem in bedwang gehouden om een fatsoelijk leven te geven .ging goed tot de drank drugs en rock en roll in zijn ogen zag .maar dat ziet ze niet .ja rachel je zoekt alleen maar de media op om er zelf beter van te worden .maar een klein kind kijk je niet meer naar om .oh nee je mag ze niet meer zien om dat je niet deugd voor deze wereld .hou toch eens op om je aandacht te zoeken en ga eens wat met je leven doen.

 29. Stefan

  Kan wel iedereen de schuld geven maar iedereen maakt zijn eigen keuzes dus in dit geval ligt de schuld gewoon bij zichzelf en niemand anders.

 30. Els

  Valse slang

 31. Peter van Dam

  Gelukkig de giftige serpent reageert weer eens, kan ook ze heeft tijd sinds de sluiting van haar thee hoekje.
  Wat is deze vrouw ( mag je het vrouw noemen ) in en in slecht.
  Eerst veel commentaar op Monique en we kunnen er op wachten dat dadelijk Sarah en haar familie aan de beurt is, want ja zeiken moet je blijven doen.
  Er schreef iemand hand in eigen boezem, maar zelfs deze is niet echt, net als haar verhalen de grootste fake zooi.
  We wachten met z’n allen de volgende uithaal af, en wie zou nu het slachtoffer zijn.
  Zou wel een willen mailen met de Rachel, maar die kans zal ik niet krijgen.

Geef een reactie