Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Lil Kleine uitgekotst door fansEr is al veel gezegd en geschreven over Lil Kleine. Zo heeft hij zijn vriendin Jamie Vaes zwaar mishandeld en blijkt hij enorm gierig te zijn. Alle luxe die hij laat zien op zijn social media kanalen is allemaal nep zeggen insiders.

Gisteren was zijn zoontje jarig en wij kregen te horen dat hij en Jamie weer een heftige ruzie hebben gehad op nota bene de verjaardag van hun zoontje. Lil Kleine en Jamie volgen elkaar sinds gisteren niet meer op Instagram.

Maar Lil Kleine plaatsten ook een foto op zijn Instagram account waarop hij poseert als een patser in het 4-sterrenhotel Jakarta, op het Java-eiland in Amsterdam. Hij plaatsten er deze tekst bij:

“Zorg ervoor dat dit je droom is.”

Maar de reactie’s onder deze foto van zijn volgers waren niet mals. Ze schijnen helemaal klaar te zijn met het neppe en agressieve gedrag van de rapper. Hieronder een aantal reactie’s van zijn volgers:

Reggie:

 “Mijn droom is niet om me vrouw te slaan.”

Sam:

“Zit er een bloedspetter op het raam?”

Appie bedenkt zijn eigen onderschrift bij de foto.

“Wanneer je je vriendin hebt mishandeld en ze is eindelijk stil.”

Mojo heeft geen goed woord over voor Kleine:

“Een vrouw mishandelen zal nooit m’n droom zijn. Nee bedankt L*l Kleine.”

Floyd:

“Zorg ervoor dat je niet gierig moet zijn.”

Roos vindt dat Lil’ Kleine een toontje lager moet zingen:

“Ongelofelijk dat hij zich nu nog op deze manier profileert…..Misschien een oprecht bericht sturen waardoor hij zijn excuses maakt naar zijn Insta-vrienden toe wat er is gebeurd op Ibiza?”

Lil Kleine een advies van ons gedrag je gewoon normaal tegen iedereen en loop niet naast je schoenen en owja wellicht kun je toch een keer je vrienden trakteren door de rekening te betalen in plaats van elke keer weg te lopen.

 1. Als ik moest kiezen tussen Lil klein en Bilal Wahib als vriend wordt het toch Bilal ondanks die stomme fouten grap.

 2. Alex

  Wie zijn rijkdom wil vermeerderen..moet zijn hebzucht verminderen

  • I.K

   Tsja, wat moet je nou zeggen op dit soort berichten van een jonge knaap die zich ver verheven voelt boven de rest. Lang leve geld, roem en en en ja wat nog meer eigenlijk. Gezond verstand, eerlijkheid en oprecht zijn, zijn voor mij de belangrijkste zaken in het leven.

 3. CD

  De ergste armoede vind je bij het meeste geld..

Geef een reactie