Elise Schaap is op dit moment vaak te zien in de TV Kantine waar ze verschillende typetjes in speelt, maar we kennen Elise natuurlijk ook van de populaire Netflix serie Undercover. Niet alleen haar carrière gaat als een speer maar ook op financieel vlak gaat het Elise voor de wind. Elise heeft namelijk pas haar huis in Duivendrecht verkocht en daar heeft ze een flinke winst op gemaakt.

Ze kocht de woning in 2015 voor een bedrag van 450.000 euro. Het huis heeft 5 kamers en heeft een woonoppervlakte van in totaal 125 m2. Elise heeft het huis deze week verkocht voor een bedrag van maar liefst 699.000 euro. Elise heeft hier dus een winst van 250.000 euro gemaakt op een huis wat ze zes jaar geleden had gekocht. Prima investering dus.

Inmiddels heeft Elise een woning in Bloemendaal gekocht waar ze samen met haar man woont. Daar betaalde ze meer dan 1 miljoen euro voor.