Utopia Nieuws ✅

Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Paard Britt Dekker eigendom van TalpaHet paard genaamd George met een waarde van een half miljoen euro wat Britt Dekker van John de Mol heeft gehad in ruil voor het maken van 4 tv-programma’s blijkt eigendom van Talpa te zijn. Britt zegt hier het volgende over:

”Het was gewoon middeleeuwse ruilhandel. Ik wilde gewoon dát paard. Als ik geld had gekregen moest ik daar zelf belasting over betalen en nu niet. (…) Belasting-technisch moest het op Talpa.”

Hierna zegt Brit nog het volgende over de belastingdienst:

”Jullie denken dat ik iets zeg waar ik problemen mee krijg, maar we hebben al megaproblemen ermee.”

Het paard wordt dus officieel nooit van Britt zelf. Ze heeft wel met John de Mol afgesproken dat zij levenslang beslist wat er met het paard gebeurt.


Plaats reactie