In een interview zegt de oud schoonmaakster van Chateau Meiland het volgende:

Met kerst had ik niet eens een boom staan. Ik kon ook niet aan vrienden vragen om met Kerstmis langs te komen, want ik heb amper geld om eten voor mezelf te kopen.

De crisis is groot in Limoges. Ik moet snel weer een baan zien te vinden, want met de 500 euro die ik nu krijg, kan ik niet rondkomen. Ik betaal alleen al 300 euro aan huur en dan heb ik nog mijn andere vaste lasten en levensonderhoud.

Dit waren de slechtste feestdagen uit mijn leven. Mijn beste vriendin is namelijk ook opgenomen in het ziekenhuis. Ze heeft kanker. Ik ben kapot van verdriet. Soms weet ik het allemaal niet meer. Waarom moet mij dit allemaal overkomen? Ik blijf optimistisch, want ik moet door. Hopelijk komt er in het nieuwe jaar een baan waarbij ik gewoon acht uur per dag kan werken.