Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Sylvie Meis scheldend uit haar plaat op de Duitse tv


Sylvie-Meis

In een explosieve televisie-uitzending in Duitsland heeft Sylvie Meis de show gestolen met haar felle reactie na een misplaatste grap. Het gebeurde allemaal in het Duitse programma ‘Verstehen Sie Spass’, bekend om zijn verborgen camera grappen met beroemdheden. Ditmaal was de nietsvermoedende Sylvie het doelwit.

Tijdens een zogenaamde fotoshoot voor het programma werd Sylvie verrast met extreem blauwe oogschaduw en een wild getoupeerd kapsel. Haar shock was duidelijk zichtbaar: “Dit kan toch niet waar zijn? Werkelijk, ik vind dit echt stom,” liet ze geërgerd weten nadat ze zich in de spiegel bekeek.

De situatie escaleerde toen model Ante Brekalo die ook in het complot zat een selfie nam met Sylvie en deze op Instagram plaatste met een bijschrift dat suggereerde dat ze een stel waren. Sylvie’s verbijstering bereikte een hoogtepunt toen ze de post zag: “What the f*ck?! Ik kén hem helemaal niet!”

De grap ging verder toen de productie nepjournalisten inschakelde om Sylvie te ‘interviewen’ over haar nieuwe ‘relatie’. Overweldigd door de absurditeit van de situatie protesteerde Sylvie: “Ik héb geen vriend!”, terwijl ze haar gezicht bedekte.

Hoewel Sylvie in eerste instantie woedend was, kon ze, nadat de ware aard van de grap werd onthuld, toch de humor ervan inzien. “Het was een wilde en onvergetelijke ervaring,” gaf ze toe aan Spot On News. “Op dat moment vond ik het niet zo grappig, maar toen het team van Verstehen die Spass uitlegde wat er aan de hand was, was ik opgelucht. Het voelde alsof ik in een slechte film zat.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties