Het laatste showbizz nieuws

René Froger, Shownieuws

Natasja Froger beleeft nachtmerrie thuis na weekendje weg


natasja-froger

Natasja en René Froger zijn teruggekeerd naar een totale chaos in hun woonkamer wat hun weekend flink heeft verstoord. René deelde zijn frustratie op Instagram met een video die de wanorde laat zien onder de noemer: “Fijne zondag allemaal… Niet zo mooi, hè? Maar je krijgt er zoveel voor terug…”

De beelden onthullen hoe hun honden een bende hebben gemaakt; papieren en persoonlijke spullen liggen verspreid over de vloer uit de tafel en kastjes gesleurd. De honden zelf lijken zich van geen kwaad bewust en rusten uit van hun destructieve activiteiten. Fans reageren vermakelijk en sommigen bieden speelse adviezen, zoals “Geef die hond dan ook wat speelgoed!” terwijl anderen meelijden met Natasja die de troep mag opruimen.

Deze huiselijke onrust komt op een moment dat de Frogers juist hebben besloten om niet te verhuizen. Eerdere plannen om kleiner te gaan wonen zijn na veel overleg van tafel. René gaf in een interview met Privé toe dat het voornamelijk Natasja’s idee was om te downsizen, maar hij kon zelf moeilijk afscheid nemen van hun huis in Blaricum waar ze al bijna drie decennia wonen.

René was bang voor spijt als ze zouden verhuizen gezien hun huis centraal staat in hun familieleven en professionele bezigheden inclusief de organisatie van de Toppers. “We wonen hier al 28 jaar! Het idee om te verhuizen gaf me slapeloze nachten. We hebben zoveel aanloop van familie; het is gewoon onbetaalbaar,” verklaarde René. Na veel gesprekken en nachtelijk piekeren hebben René en Natasja besloten hun vertrouwde huis niet te verlaten dat kwam ook omdat er geen enkel bod kwam op hun huis toen het te koop stond.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties