Het laatste showbizz nieuws

Jutta Leerdam, Shownieuws

Jutta Leerdam verlaat Team Jumbo-Visma: Echte reden achter haar schokkende besluit onthuld


jutta

De schaatswereld is momenteel in rep en roer door een opmerkelijke zet van Jutta Leerdam. De schaatster is namelijk uit team Jumbo-Visma gestapt zonder duidelijke reden.

Tot veler verrassing is de contractuele relatie tussen Leerdam en de ploeg tot een einde gekomen. Hoewel haar contract op de eerste van april afliep en er nog een kleine kans leek op verlenging is er definitief besloten de onderhandelingen niet voort te zetten.

De stilte na het verlopen van Leerdams contract was oorverdovend tot De Telegraaf eindelijk wat helderheid schepte: de onderhandelingen zijn zonder resultaat beëindigd. Sven Kramer de commercieel directeur liet weten dat ondanks een genereus aanbod aan Leerdam het benodigde enthousiasme en commitment van haar kant ontbrak: “We misten de overtuiging en het commitment van Jutta om op een succesvolle manier samen verder te gaan.”

Het lijkt erop dat Jumbo-Visma bereid is drastische veranderingen door te voeren om internationaal succes te blijven najagen. Onder leiding van coach Jac Orie zijn er al meerdere opzienbarende wijzigingen binnen het team geweest. Recentelijk verlieten Thomas Krol en Kai Verbij de ploeg, en maakte Antoinette Rijpma-de Jong de overstap naar het rivaliserende Reggeborgh.

Tegelijkertijd verwelkomt de schaatsploeg nieuwe talenten zoals Isabel Grevelt en Sanne in ’t Hof, die klaarstaan om het team nieuwe energie te geven.

Vanuit Puerto Rico waar ze momenteel verblijft met haar vriend Jake Paul heeft Jutta Leerdam nog niet gereageerd op haar vertrek. Haar stilte laat ruimte voor speculatie over haar volgende stappen in de wereld van het topschaatsen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Jawel hoor ze heeft al wel gereageerd

Geld, geld, geld & vriendje 😜

Meisje is zo druk met foute scharrel & poseren voor Instagram.
Alles is belangrijker dan haar acteercarrière.
En janken elke x als ze niet op nummer q eindigt.
Snap dat ze zo’n dramaqueen beu zijn.

Ze moet lekker in Amerika blijven bij dat rare vriendje van haar en ga maar voor Amerika schaatsen, zijn we van dat gezeur af.