Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Is dit de nieuwe vriendin van Ali B?


ali-b

In de wereld van glamour en glitter blijft Ali B een raadselachtige figuur. Zijn voorkomen in de publieke ruimte is even sporadisch als fascinerend. Ali is de afgelopen maanden op de meest onverwachte plekken gespot. Van een eenzame wandeling door het magische Disneyland Parijs tot aan zorgeloze slentertochten in de luxueuze winkelcentra van Dubai en zelfs cruisend in een chique auto door het Nederlandse Almere. Het lijkt erop dat Ali de wereld verkent en dat vaak solo.

Zo ook zijn recente avontuur in IKEA waar hij zoals gebruikelijk weer alleen op de foto werd gezet. Maar vorige week doorbrak een foto de routine van zijn solitaire verschijningen. Ali werd gezien op een bruisend feestje in Dubai niet alleen maar omringd door feestgangers. Dit roept vragen op over zijn huidige relatiestatus met zijn vrouw Breghje Kommers waarmee hij al jaren getrouwd is en kinderen deelt.

Er doen geruchten de ronde dat het huwelijksbootje van Ali en Breghje wellicht in zwaar weer verkeert of dat er een pauze is ingelast tot er meer duidelijkheid komt over de beschuldigingen die Ali achtervolgen. Ondanks deze speculaties blijft de officiële status van hun relatie onbevestigd. De vrijheid waarmee Ali de wereld over reist alleen, doet vermoeden dat hij momenteel weinig verplichtingen heeft.

Toch op de recente beelden uit Dubai zagen we een andere Ali: lachend, omringd door vrouwen. Genoot hij van de vrijheid of zijn er andere verklaringen voor zijn gedrag? Zou dit kunnen duiden op een open huwelijk of is dit Ali B zijn nieuwe vriendin?

Hieronder de foto:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties