Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Rico Verhoeven veroorzaakt veel ophef met schokkend filmpje


Rico-Verhoeven

In de flitsende wereld van de roem is Rico Verhoeven hard op weg om een echte showbizzlegende te worden net als zijn idool Dwayne “The Rock” Johnson. Met zijn krachtige aanwezigheid zowel in de ring als op het witte doek blijft hij fans verbazen en entertainen. De stoere kickbokser die recent zijn wereldtitel met glans verdedigde tijdens het Collision 6 evenement tegen Tariq Osaro in Arnhem, lijkt onstuitbaar.

Naast zijn kickboksprestaties heeft Rico ook zijn weg gevonden naar filmsets waar hij zijn acteertalenten verkent in diverse rollen. Maar Rico is meer dan spieren en vechttechnieken; hij heeft een verrassend gevoel voor humor iets wat hij graag deelt met zijn volgers op sociale media. Onlangs postte hij een video die wederom stof deed opwaaien. In deze video probeert hij schijnbaar een koelkastdeur dicht te slaan, waarbij ‘per ongeluk’ het hoofd van zijn dochtertje ertussen lijkt te zitten. Hoewel het duidelijk om een grap gaat, heeft de video een golf van kritiek losgemaakt.

Op Instagram, waar Rico regelmatig pronkt met zijn luxe levensstijl – nieuwe auto’s, kunst en weelderige huizen zijn geen uitzondering – toont hij ook zijn luchtigere kant. Echter, niet iedereen kan zijn humor waarderen. De zogenaamde ‘moedermaffia’ heeft felle kritiek geuit op zijn recente post. Sommigen uiten hun bezorgdheid dat dergelijke grappen wellicht verkeerd nageaapt kunnen worden, terwijl anderen het simpelweg smakeloos vinden.

“Wat als mensen dit echt gaan proberen?”, vraagt een bezorgde ouder zich af op sociale media. Een ander voegt toe: “Dit is echt niet grappig.” Toch blijft Rico onverstoorbaar.

Hieronder de beelden:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wat een kinderachtige vent!
Heeft ie zijn pubertijd overgeslagen met elke x die domme geintjes nu.
Zo’n omhooggevallen uitsloverig mannetje & was zo’n sympathieke vent die eerste periode.
Roem doet veel met een mens, losgaan + vrouw en gezin inruilen + nieuwe barbiepop showen voor de likes + de stoere bink uithangen met zijn vele patserauto’s + grote mond.
Doe eens normaal & vergeet niet wie je voor je roem en rijkdom was.
En wie je toen steunden & er altijd voor je waren. Vergeet deze mensen niet.
Degenen die je nu om je heen hebt heb je dankzij je status + rijkdom & zijn alleen maar profiteurs!🤑

Laatst bewerkt op 13 dagen geleden door Dina

Zie je hasr & totaal losgeslagen. Die beland uiteindelijk 100% zeker in de goot. Roem, geld, vrouwen, status is hem inmiddels zo naar zijn bol gestegen.
Hij ziet de werkelijkheid niet meer.
Gozer ga zo door, dan sta je er over een aantal jaren alleen voor.