Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Hélène Hendriks stopt ermee het is definitief klaar


helene

Na het schokkende verlies van alle belangrijke voetbalrechten, zoals de Champions League en Europa League aan Ziggo Sport lijkt nu de grote leegloop bij RTL en Talpa te beginnen. Vooral de overgang van de geliefde sportpresentatrice Hélène Hendriks en de rijzende ster Noa Vahle dochter van Linda de Mol naar Ziggo Sport markeert een nieuw tijdperk in de sportverslaggeving.

Toen anderhalf jaar geleden het nieuws bekend werd dat RTL en Talpa hun voetbalrechten zouden verliezen aan Ziggo Sport ging er een schokgolf door de Nederlandse mediawereld. Nu de zomer nadert staat de grote verhuizing voor de deur. Maar wat betekent dit voor de presentatoren die achterblijven bij RTL en Talpa? Lege handen en verloren gezichten: het decor voor een dramatische herfst.

In een spannende onthulling tijdens de uitzending van ‘Vandaag Inside’ liet Chris Woerts het grote nieuws los: Hélène Hendriks en Noa Vahle zijn binnenkort te zien bij Ziggo Sport. “Ziggo heeft over twee weken een grote persconferentie en dan gaan ze alles uitleggen,” aldus de sportmarketeer. René van der Gijp bevestigde het nieuws en vroeg aan Hélène of ze nog wel deel zou uitmaken van ‘Vandaag Inside’ op vrijdag.

Volgens Chris Woerts zal de overgang van Hélène en Noa naar Ziggo hen niet weerhouden om deel te nemen aan talkshows. Echter het live-voetbal is een ander verhaal. “Hélène en Noa gaan de wedstrijden doen bij Ziggo, het Europees voetbal. Ze mogen bij Talpa geen live-voetbal meer doen, maar wel de talkshows,” legt hij uit.

Wilfred Genee liet zich ook niet onbetuigd: “Oké, maar we hebben hier dan ook geen live-voetbal meer!” De spanning was voelbaar in de studio. Hélène hield zich op de vlakte: “Ik kan het niet ontkennen noch bevestigen,” liet ze weten, waarmee ze de speculaties alleen maar verder aanwakkerde.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties