Het laatste showbizz nieuws

Matthijs van Nieuwkerk, Shownieuws

Matthijs van Nieuwkerk kapot van verdriet door enorm drama


matthijs

In de Franse zon heeft Matthijs van Nieuwkerk een verwoestende klap moeten verwerken. Naast het debacle van zijn tv-comeback heeft een privétragedie de eens zo gevierde presentator diep geraakt. Zijn geliefde hond Mick vernoemd naar de legendarische Mick Jagger van The Rolling Stones is tragisch om het leven gekomen.

Matthijs die op aanraden van zijn huisarts Mick als trouwe viervoeter had genomen, is volgens ingewijden ‘compleet ingestort’. “Mick is niet meer. Hij is op een noodlottige manier onder een trein gekomen vlak bij hun Franse woning”, onthult een bron exclusief aan Story. “Dit verlies heeft Matthijs diep geraakt; hij zag Mick echt als zijn steun en toeverlaat tijdens zijn periode van herstel en aanpassing aan het leven buiten de schijnwerpers.”

Na zijn onverwachte exit bij RTL overwoog Matthijs om juridische stappen te ondernemen, maar uiteindelijk zag hij hiervan af. “De kosten en de emotionele last van een rechtszaak zouden enorm zijn. Bovendien wil Matthijs zich nu volledig richten op zijn herstel en leven in Frankrijk, ver weg van de hectiek van de Nederlandse televisiewereld”, voegt de bron toe.

Met deze dubbele klap lijkt het erop dat Matthijs van Nieuwkerk voorlopig de schijnwerpers zal mijden. “Hij heeft duidelijk gemaakt dat hij niet van plan is om snel terug te keren op de televisie, zeker niet op RTL. Matthijs wil zich nu focussen op zijn persoonlijke leven, wat meer tijd met Martha doorbrengen, en het verlies van Mick verwerken”, sluit de bron af.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wie laat er nou z’n hond loslopen vlakbij een trein.
Idioot.
Wat denk je van de machinist ?

Idd wat een eikel!

Aan zijn zielloze ogen te zien mag die wel naar een psychologisch onderzoek toe.

Arme hond, ik hoop dat hij geen pijn heeft gehad.