Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Eerste beelden van Hélène Hendriks met haar veel oudere vriend


Helene Hendriks

In het leven van de altijd charmante Hélène Hendriks, geliefd presentatrice, vliegen de vonken er flink vanaf met haar grijze levenspartner Frans Vinju. De romance die blijk geeft van haar voorliefde voor rijpere mannen met meer levenservaring en dito grijze haren houdt de gemoederen flink bezig.

Volgens Evert Santegoeds de roddelkoning van Privé heeft Hélène een duidelijke voorkeur: geen jonge hengsten voor haar, maar een man die de wijsheid met de jaren heeft gekregen. Frans liefst 22 jaar haar senior voldoet aan alle verwachtingen en meer, maar houdt zich op de achtergrond. Hun liefdesleven blijft grotendeels een mysterie voor de buitenwereld, ondanks de pittige gesprekken die af en toe bij ‘Vandaag Inside’ opduiken.

Recentelijk wist paparazzo Rien de Deugd jr. het paar te vangen in een zeldzaam openbaar moment. Afgedrukt in Privé pagina acht en negen tonen de kiekjes Hélène in een casual zwarte outfit peinzend, bijna verveeld, terwijl ze naast Frans zit op een levendig terras. Frans immer bezig met zijn telefoon lijkt nauwelijks aandacht te hebben voor zijn charmante gezelschap ondanks de romantische setting.

Terwijl Frans verdiept blijft in zijn mobiel gekleed in een blauwe trui en voorzien van een oranje leesbrilletje bestelt hij een cappuccino. Hélène lijkt te kiezen voor een latte macchiato. Volgens Santegoeds is Frans een bekend figuur in de Bredase hockeywereld, maar houdt hij zijn privéleven liever buiten de schijnwerpers.

Het paar woont samen in het pittoreske Breda en heeft zelfs een samenlevingscontract gesloten. Trouwen lijkt echter niet in de kaarten te liggen. Hélène is weliswaar gek op trouwjurken en een feestje, maar Frans’ behoefte aan privacy zou wel eens roet in het eten kunnen gooien. Santegoeds speculeert dat een huwelijk met zoveel media-aandacht wel het laatste is wat de privacylievende Frans zou willen.

Hieronder de beelden:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Hee Frans, kunnen we niet ruilen ?

Ongelofelijk wat ziet ze in zo’n ouwe knar.
Zo’n knappe vlotte pure vrouw die mannen genoeg kan krijgen.
Met zo’n nietszeggende man die er oud uitziet etc.
Hij vindt zijn telefoon interessanter dan zijn knappe leuke humoristische vriendin.

Alsof jij altijd heel leuk en gezellig met je partner in gesprek bent? Ook jij zal af en toe wel een keer op je telefoon kijken waar je partner bij zit. Dat doet iedereen. En niemand kan altijd maar leuk en gezellig doen.

Ik snap Helene wel. Het is absoluut geen lelijke man.