Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Drama op Prinsenmeer: Mark Gillis verliest alles wat hem lief is


gillis

Mark Gillis de zoon van vakantieparktycoon Peter Gillis, wiens leven onlosmakelijk verbonden is met de glinsterende wateren en groene velden van vakantiepark Prinsenmeer staat voor een onzekere toekomst. Het lijkt erop dat de glans van het imperium van de Gillis-familie enigszins is verbleekt nu zelfs hun kroonjuweel park Prinsenmeer zijn deuren moet sluiten door gemeentelijke twisten.

Het drama neemt een persoonlijke wending voor Mark die niet alleen zijn geliefde thuis moet verlaten maar ook zijn positie binnen het familiebedrijf kwijtraakt. “Mark Gillis moet zijn huis uit!” Deze woorden zinderen door de entertainmentwereld na de onthulling dat Peter in een verrassende zet zijn kinderen uit het bestuur van de parken heeft verwijderd. De documenten uit het ‘Belgische Staatsblad’ liegen er niet om: Peter staat nu alleen aan het roer.

Deze ontwikkeling werpt Mark in een ongekende crisis: zonder baan en misschien nog wel schrijnender, zonder thuis. De grootste vraag die speelt: “Waar gaat hij zijn vissen laten?” De liefde voor zijn vissen en de noodzaak voor een nieuw thuis met een vijvertje worden plotseling de centrale zorgen in zijn leven. Terugkeren naar het ouderlijk huis is geen optie; Mark en zijn vader die bekend staat om zijn onvoorspelbaarheid delen een gecompliceerde relatie.

Het publiek kijkt met ingehouden adem toe hoe Mark ooit de beoogde erfgenaam van een bloeiend recreatie-imperium nu voor de uitdaging staat om op eigen benen te staan. Kijkers van het familiedrama suggereren dat het hoog tijd wordt voor Mark om de arbeidsmarkt te verkennen een advies dat zowel spot als sympathie oplevert.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Dan zal hij nu werk moeten zoeken en woonruimte .
Zal niet meevallen,want iedereen weet hoe hij is ,kan niets te lui om te werken.
Hij kan misschien wel onderdak bij zijn moeder krijgen?

Die vetklep geeft meer om die domme vissen, dan de mensen om hem heen. Ik mag echt hopen dat hij eruit geschopt gaat worden.

Alsof er in België geen huizen te koop staan met een vijver.
Wat een drama zeg.
Ze hebben poen zat.

Het is veel erger voor de 130 bewoners op Prinsenmeer die morgen geen gas meer hebben. Niet koken , niet douche, geen warmte niks van dit alles.
Mark die kan wel zielig doen maar die heeft allang een ander dak boven zijn hoofd, stelletje huichelaars zijn het die familie Gillis 🤬

We hoeven echt geen medelijden te hebben met de familie Gilles, die zorgen echt wel goed voor zichzelf. Beter dan voor de mensen die bij hun een staanplaats huren, of voor het personeel.