Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Peter Gillis in gezondheidscrisis: vriendin deelt schokkende beelden


peter-gillis-eten

In de wereld van glitter en glamping wordt het leven van Peter Gillis, de ongekroonde koning van het vakantieparkrijk steeds meer een open boek. Recentelijk deed vriendin Wendy een boekje open over Peters gezondheid die zwaar onder druk staat, letterlijk en figuurlijk. Het is duidelijk dat de rijkdommen van de campingprins niet alleen in vastgoed zitten, maar ook in een groeiende lijn die helaas voor hem niet de grafieken van zijn bedrijf volgt.

Gillis, bekend van zijn bourgondische levensstijl lijkt zijn eigen gezondheidswaarschuwing te negeren. Vorig jaar juichten we nog om zijn indrukwekkende gewichtsverlies van 28 kilo een zilveren randje aan de donkere wolk van zijn ziekenhuisopname wegens een alarmerend lage hartslag en een ernstige suikercoma. Echter een recente openbaring door Wendy op Instagram doet vermoeden dat die zilveren rand nu meer een gouden randje rond zijn taille is.

Wendy onverschrokken en zonder een greintje schaamte, deelde rauwe beelden van Peters bourgondische borstpartij, compleet met een grap over het aanmeten van een beha. De beelden, die eerder thuis lijken te horen in een privé-fotoalbum dan op het wereldwijde web, hebben de volgers in een shock. De eens zo strijdlustige Gillis, met zijn verhaal van overwinning op de weegschaal, lijkt terug bij af.

Wendy wijst liefdevol op de omvangrijke realiteit van haar partner. “Je mag hier ook wel iets mee doen,” zegt ze, terwijl ze speels in zijn welvaartsbuik knijpt. Gillis, immer de grappenmaker, pareert de zorgen met humor: “Puur natuur hè.”

Het gesprek neemt een hilarische wending als Wendy opmerkt: “Ja, dat is ook goed, maar jouw tieten zijn groter dan de mijne schat.” Het idee van Peter in een beha, cup G, veroorzaakt niet alleen een giechel bij Wendy, maar ook bij de volgers, die zich afvragen of er binnenkort een collectie bh’s wordt bezorgd bij de poorten van hun campingparadijs.

Hieronder de beelden:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Dankjewel uploader.
Dit beeld krijg ik nou nooit meer van m’n netvlies.

Dat klinkt eerder als chagrijnig dan liefdevolle gesprek.