Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Nicol Kremers heeft weer nieuwe jetsers en deze zijn nog groter


nicole kremers

In de schaduwrijke krochten van het internet waar de grenzen van het betamelijke steeds verder opgerekt worden heeft Nicol Kremers na haar breuk met de Peter Gillis een onverwachte wending aan haar leven gegeven. Waar velen na zo’n scheiding wellicht een stap terug zouden doen om hun wonden te likken koos Nicol voor een avontuur dat zelfs de meest doorgewinterde journalisten deed opkijken: ze besloot exclusieve foto’s te verkopen op OnlyFans. Een keuze ingegeven door de noodzaak om haar leven van luxe en overvloed voort te zetten, ondanks het feit dat ze plotseling zonder de financiële steun van Peter stond.

Nicol Kremers kiest voor het pad minder bewandeld “Hoe ontwikkel je jezelf als OnlyFans-model?”, is de vraag die velen zich stellen. Nicol lijkt het antwoord gevonden te hebben door nauwgezet te luisteren naar de wensen van haar, laten we zeggen, zeer gevarieerde fanbase. Van hitsige tieners tot heren op leeftijd Nicol wist hoe ze hen moest bekoren. Een stilte van vier weken op haar sociale media deed geruchten opwaaien geruchten die niets minder dan een schokgolf door de gemeenschap van online voyeurs stuurden. Nicol, zo werd gefluisterd herstelde van een operatie die haar zou transformeren in een icoon van voluptueuze verleiding.

Met een splinternieuwe voorgevel heeft Nicol Kremers zichzelf opnieuw uitgevonden. Ze schittert niet alleen op het digitale toneel van OnlyFans, maar ook op de Kamasutra-beurs waar haar nieuwe rondingen de show stelen. Voor degenen die de reis naar Utrecht niet willen ondernemen, biedt een recent gedeeld kiekje een voorproefje van Nicol’s nieuwe look.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Geweldig maar niet heus 🤣🤣🤣wat een domme vrouw om te denken dat dit haar mooier heeft gemaakt 😳

Als ze straks gaan lekken gaat ze bij de chirurg slachtoffer spelen. Zodat hij of zij ze er weer voor niets uithaalt. Maar ondertussen wel er geld mee verdienen. Het wordt er niet beter op, met weer een paar grotere cupmaten. Ben gewoon blij met je lichaam zoals je het gekregen hebt.

Ze zouden het allemaal zelf moeten betalen als er gedonder van komt dan leren ze heel misschien eerst eens na te denken !!!

Dat is waar, maar zo’n chirurg wil geen slechte naam krijgen. En als het ziekenhuis een slechte naam krijgt, dan is de chirurg ook werkeloos. Ik snap silicone borsten alleen als je als vrouw door K of een groot risico op K hebt, je borsten heb laten amputeren. Maar omdat je je lichaam op only fans verkoopt. Dat snap ik echt helemaal niet.

Haar vorige waren wonderschoon, was nergens voor nodig.
Maar het is zekers een hottie!

Ze gaat steeds meer op een publieke vrouw lijken. Wat een zielige vrouw. En waar zijn haar kinderen nu ???

Ik hoop of bij de vaders of bij een pleeggezin.

Ik denk dat ze nep zijn, slechts 2 siliconen borsten die van buitenaf in de beha worden gestoken.
Je kunt ze voor weinig geld bij de Chinezen kopen.