Het laatste showbizz nieuws

Glennis Grace, Shownieuws

Gordon greep Glennis Grace bij haar keel in vlaag van verstandsverbijstering


glennis

Glennis Grace kennen we allemaal om haar gouden stem, maar vooral ook om haar tumultueuze bezoek aan een Jumbo supermarkt. Met een groep vrienden besloot ze verhaal te halen nadat haar zoon de toegang werd ontzegd voor het vapen. We weten inmiddels allemaal wat daarna gebeurde.

Aan de andere kant van het spectrum vinden we Gordon wiens reputatie over de jaren heen een duikvlucht heeft genomen niet door één specifiek incident maar door een opeenstapeling van momenten die vraagtekens zetten bij zijn gedrag en keuzes. Toch vinden deze twee zwaargewichten elkaar in moeilijke tijden.

Het meest opzienbarende moment in dit hoofdstuk is ongetwijfeld het verhaal van Glennis die in een openhartig interview onthulde hoe Gordon haar eens bij de keel greep. Dit gebeurde tijdens een moment van intense emotie waarbij Gordon haar confronteerde met haar acties. “Goor is er één van de weinigen die me bij de keel pakte. Zo van: ‘Verdomme, wat heb je nou weer…’”, deelt Glennis. Dit incident toont een rauwe, ongefilterde kant van hun relatie die zowel schokkend als bizar te noemen is.

Ondanks deze intense confrontatie beschrijft Glennis Gordon als een vaderfiguur, iemand die er altijd voor haar is geweest zelfs in de donkerste tijden. “Hij is een echte. Dat hou ik altijd bij me. Goor is er altijd voor me geweest. Hij is een soort vaderlijk figuur voor me!”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties