Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

In deze gevangenis zit Thijs Römer zijn straf uit


Thijs-Romer

Thijs Römer de acteur die zijn glansrijke rol op het witte doek inruilde voor een hoofdrol in een waar rechtbankdrama is begonnen aan zijn gevangenisstraf voor het online misbruiken van drie jonge meisjes. Een maand lang wordt het toneel van zijn acteertalent ingeruild voor de vier muren van een cel.

Ex-gedetineerde Jurgen Obbens licht een tipje van de sluier op over de nieuwe dagelijkse realiteit van Römer. Verwacht geen VIP-behandeling of privileges voor deze BN’er; binnen de gevangenismuren is hij één van velen. De grote vraag blijft echter hoe Römer zich staande houdt onder het kritische oog van zijn medegevangenen die hem ongetwijfeld zullen herkennen.

Obbens schetst een somber beeld van Römers aankomende tijd met een nadruk op de verhoogde gevoeligheid en afkeer die medegevangenen kunnen hebben voor zedendelinquenten. Misdaadjournalist John van den Heuvel voegt eraan toe dat de kans groot is dat Römer voor zijn eigen veiligheid op een speciale afdeling wordt geplaatst, samen met anderen die psychische problemen ervaren. Het risico op geweld is reëel; van een eenvoudige afranseling tot mogelijk erger.

Het is inmiddels bekend dat Thijs in de gevangenis van Middelburg zit. Hij is inderdaad op een speciale afdeling geplaatst voor zijn eigen veiligheid. Maar de hele gevangenis weet inmiddels dat Thijs aanwezig is. Ondanks dat hij op een speciale afdeling zit zal hij het zwaar krijgen de aankomende maand. En als hij eruit komt moet hij ook nog een taakstraf volbrengen en zich melden bij een GGZ-kliniek waar hij een behandeling moet ondergaan. Thijs zijn tv-carrière is wel echt definitief voorbij geen enkele zender of producent zal meer met hem geassocieerd willen worden als hij straks vrij komt.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Vond het sowieso al een kwal van een vent met zijn opmerking ” Volkert waar ben je ” richting Geert Wilders maar de wraak is zoet ; hij zal voor de rest van zijn leven een paria blijken en komt nergens meer aan de bak.

Krijgt die een sterilisatie behandeling bij de GGZ ?

Zullen ze in Torentijd gezellig vinden dat hij er is.