Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Het is weer helemaal mis met Dave Roelvink, drank, drugs en bedreigt zijn ex


dave

Dave Roelvink lijkt zichzelf opnieuw te hebben verloren in een wirwar van persoonlijke drama’s en financiële strubbelingen. Met een single status en een flamboyant levensstijl laat Dave via social media zien dat hij zijn intrek heeft genomen in een luxe appartement aan de fameuze PC Hooftstraat met een huurprijs die de meesten doet duizelen: een stevige 4500 euro per maand. Geruchten doen de ronde dat het Dave zelf niet is die de rekeningen betaalt, maar zijn vader die inspringt om de financiële gaten te dichten. Want ja, Dave zou tot over zijn oren in de schulden zitten.

Yvonne Coldeweijer wijdde een volledige video aan Dave’s schijnbaar onstilbare dorst naar alcohol. “Voor wie nog in de illusie leefde dat Dave zijn wilde haren kwijt was, think again. Hij is verre van het nuchtere pad en volgens ingewijden dagelijks dronken,” onthult ze. Verhalen over Dave die flessen Bacardi als water drinkt, vliegen ons om de oren. En ja, waar drank is, lijken ook andere verleidingen niet ver weg. Coldeweijer suggereert zelfs dat Dave’s oude demonen van veel snuiven weer de kop opsteken.

Alsof dat nog niet genoeg is neemt Dave’s persoonlijke leven ook een duikvlucht. Zijn ex-vriendin en moeder van zijn kind verliet hem naar verluidt nadat hij ontrouw was met een vrouw met wie hij niet alleen drugs deelde maar ook het bed inclusief de inhuur van een escort. Dave ooit een DJ met een staalbedrijfje ziet nu zijn inkomsten opdrogen. Schulden stapelen zich op en ondanks de financiële afgrond waarin hij zich bevindt, weigert hij zijn luxe levensstijl op te geven. Coldeweijer claimt zelfs dat het huis waar Dave trots op was nooit echt van hem was maar van zijn ex-vriendin en dat hij ondanks het gebrek aan een formele overeenkomst, aanspraak wil maken op een deel van de woning door zijn ‘bijdragen’ aan de verbouwing. Hij bedreigd zelfs zijn ex hiermee. Echt hoe triest kun je zijn.

In deze spiraal van chaos en wanhoop lijkt Dave Roelvink weer op een dieptepunt te zijn beland, een rock bottom waaruit ontsnappen een Herculeaanse taak lijkt. Zonder reddingsboei in zicht, blijft de vraag: hoe komt Dave hier weer bovenop?

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

En Papa blijft hem sponseren. Als Dries hem wil helpen moet hij hem loslaten zodat hij misschien leert dat hij zo niet verder komt.

Het blijven proleten die Roelvinkjes ondanks het feit dat Dries probeert de Grand Seigneur uit te hangen! Afkomst verloochent zich niet.

Walgelijke loser!

Ook zo crackhead , nog even dan kan die samen met Maan in het vondelpark als zombies lopen.

Als hij nu maar wel zijn sperzieboontje in zijn broek kan houden …

Die gozer is niet te redden, totaal gestoord!
Liegen, drug, drank, scharrels & schijt aan de wereld.