Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Het gaat echt niet goed met zangeres Maan


Maan-de-Steenwinkel

In de nieuwste aflevering van de podcast “De Juice Show” met Yvonne Coldeweijer is het de beurt aan zangeres Maan om onder het vergrootglas te liggen. De zangeres heeft onlangs een drastische digitale schoonmaak gehouden door alle foto’s van haar Instagram te verwijderen en een pauze in haar optredens aangekondigd. Wat broeit er onder de oppervlakte? Gaat Maan zich terugtrekken voor creatieve inspiratie, is ze samen met haar liefje uit Goldband op een geheime locatie, of speelt er iets ernstigers?

Mark Koster kaart de plotselinge sociale media blackout van Maan aan wat leidt tot speculatie over haar mentale staat. Coldeweijer suggereert dat Maan mogelijk door een identiteitscrisis gaat overweldigd door de druk en op zoek naar een nieuwe richting. “Ze wordt een beetje zenuwachtig,” merkt Yvonne op, wijzend op Maan’s behoefte om zichzelf opnieuw uit te vinden.

Volgens Yvonne biedt de cryptische aankondiging van Maan over nieuwe muziek weinig houvast en lijkt het meer op een wanhopige poging om relevant te blijven. Yvonne en Mark bespreken de reacties van BN’ers op Maan’s aankondiging die ze afdoen als nietszeggende ondersteuning.

Maar dan snijdt Coldeweijer een gevoelig onderwerp aan: Maan’s vermeende worsteling met haar drugsverslaving aangewakkerd door haar partner. Ondanks Maan’s bewering dat het goed met haar gaat, interpreteert Yvonne dit als een teken dat de realiteit verre van rooskleurig is. “Maantje is heel erg verslaafd,” concludeert Yvonne, “en dat is een probleem dat niet genegeerd kan worden.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Sterkte Maan