Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Willem-Alexander’s grap veroorzaakt internationale rel, Britten zijn woest


willem

In een wereld waar koninklijke etiquette de boventoon voert waagde Koning Willem-Alexander zich aan een grapje dat internationaal voor veel commotie zorgde. Tijdens een ontspannen ontmoeting met het publiek in Zutphen wist hij de aandacht op zich te vestigen met een opmerking die door velen wordt gezien als een directe sneer naar Prinses Kate Middleton van de Britse Koninklijke Familie.

Volgens de Telegraaf was er een jong meisje die aan Willem-Alexander vertelde dat ze een foto van hem en zijn familie had gezien waarop de koning antwoorden: “Wel, ik verzeker je aan die van ons is geen Photoshop te pas gekomen!” Een opmerking die verwijst naar het recente photoshop debacle rondom Prinses Kate.

De achtergrond van deze rel is een foto van de Britse prinses met haar kinderen die na haar terugkeer van een mysterieuze buikoperatie op sociale media werd gedeeld. Het internet was snel in rep en roer over duidelijke aanpassingen aan de foto wat leidde tot een stortvloed aan speculatie. Prinses Kate’s verontschuldiging voor de ‘verwarring’ die het familieportret veroorzaakte en gaf toe dat ze de foto zelf had gephotoshopt.

Hoewel de toeschouwers in Zutphen wellicht nog konden lachen om de koninklijke humor werd Willem-Alexanders grap minder gewaardeerd door internationale media. “Koning Willem-Alexander maakt Prinses Kate belachelijk,” kopte het Amerikaanse InTouch terwijl The Sun en Daily Mail er schande van spraken en de koning beschuldigden van het geven van een ‘sneer’ aan de Britse prinses.

Het lijkt erop dat wat bedoeld was als een onschuldig grapje over de grenzen heen een staartje krijgt dat niemand had voorzien. Tot op heden heeft Buckingham Palace zich nog niet uitgelaten over de grap van Willem-Alexander.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Typisch W.A. Iets roepen zonder na te denken.Iedereen kan zoiets zeggen maar hij in zijn positie dus niet.
Was weer eens een beetje dom van hem.

Het feit dat die idiote Britten hier over vallen………
Die photoshopblunder is in mijn ogen groter dan die grap van W.A.
Die Britten blunderen wat af.
Charles schold ook tegen de pers.
Alleen omdat die eikel niet in de gaten had dat z’n microfoon kon de hele wereld meegenieten.

Voor mij is dit gewoon humor en niets om.je druk om te maken.

Sjonge jonge gewoon een grapje dat moet kunnen , als iedereen op alle slakken zout gaat leggen kunnen we beter helemaal 🤐