Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Moeder Marco Borsato klapt uit de school over haar zoon


Marco-borsato

Marco Borsato de zanger ooit geliefd bij jong en oud staat voor één van de grootste uitdagingen in zijn leven. Zijn moeder, Mary Borsato onthult in een openhartig gesprek met weekblad Story de zware last die op de schouders van haar zoon drukt.

Mary beschrijft de slopende onzekerheid die de familie teistert. “Het duurt allemaal heel lang,” zegt ze, haar stem doordrenkt van zorg en machteloosheid. “We zijn overgeleverd aan een systeem dat kreunt onder de druk van onopgeloste zaken.” De gerechtelijke molen draait langzaam en Marco’s lot hangt in de weegschaal.

Ondanks de storm waarin Marco zich bevindt blijft hij volgens zijn moeder standvastig en positief. “Marco heeft een onbreekbare geest,” deelt Mary. “Hij ziet altijd een lichtpunt, zelfs in de donkerste tijden.”

Een goede vriend van Marco liet eerder al doorschemeren dat de zanger door een dal gaat in weekblad Privé. “Marco’s toekomst hangt aan een zijden draadje. Zelfs als hij wordt vrijgesproken, wie zal hem dan weer in de armen sluiten?”

Voor Mary en Marco is elke dag een strijd een strijd om hoop te houden in een situatie die hopeloos lijkt. “We laten ons leven niet beheersen door deze nachtmerrie,” zegt Mary vastberaden. “Maar we kunnen het ook niet negeren. We wachten, hopen, en blijven geloven in gerechtigheid.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Hij zal denk ik wel een verschijningsverbod krijgen voor plaatsen waar kinderen zijn.
Te denken aan pretparken, scholen, etc etc.

Ma en foute zoon zitten maar in de slachtofferrol 🥴😂🙈
Leef eens mee met het slachtoffer.
Je hebt op de tape erkend Marco B.
Dus nu niet het onschuldige slachtoffers uithangen.
Hopelijk gauw de uitspraak.
Ws durct geen rechter uitspraak te doen, ivm mogelijke doodsbedreigingen.
De fans blijven maar alles recht kletsen wat krom is.
De waarheid en karma volgt nog wel!😜