Het laatste showbizz nieuws

Maxime Meiland, Shownieuws

De Privé plaatst foto van vermeende verkrachter Maxime Meiland op de cover


Maxime-meiland

Onlangs is de vermeende dader in Maxime Meiland haar verkrachtingszaak gefotografeerd, een moment dat breed uitgemeten is op de voorpagina van een de Privé, met een kop die de spanning ten top drijft. De confrontatie in de rechtbank, waar Maxime en de beschuldigde elkaar op slechts enkele meters afstand troffen, belooft een nieuwe episode in deze voortdurende tragedie.

De paparazzi cirkelden bij de rechtbank rond klaar om de man die zo lang verscholen bleef in de anonimiteit te onthullen. Maar zelfs in het licht van de flitsers blijft zijn gezicht een waas, beschermd door de zorgvuldige beslissing van de Privé om zijn identiteit nog steeds te verhullen. Maar toch plaatste ze zijn foto op de voorpagina.

De keuze om zijn gezicht te vervagen op de cover is een zeldzame blijk van terughoudendheid. Een beslissing die, achteraf gezien, de juiste lijkt te zijn geweest, gezien de dreiging van juridische repercussies. De Privé kreeg namelijk de volgende dag een brief van de advocaat van de vermeende dader op de mat. Hadden ze zijn gezicht niet geblurd dan moest de Privé waarschijnlijk een flinke schadevergoeding betalen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Als hij onschuldig is wat maakt het dan uit of iemand hem herkend ???

Zou jij als onschuldige op de voorkant van een blad willen staan? Ik niet hoor. En al helemaal niet als ik geen toestemming daarvoor heb gegeven.