Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Urk!’s Greetje Vindt Nieuwe Liefde: Wie is de mysterieuze man uit Barneveld?


greet

In het pittoreske Urk waar het leven vaak lijkt op een doek van oude Nederlandse meesters heeft Greetje de charmante realityster van ‘Urk!’, de harten van het publiek gestolen. Haar liefdesleven is altijd een bron van speculatie en fascinatie geweest. Maar nu na weken van geruchten heeft Greetje eindelijk het geheim onthuld dat velen al hoopten te horen: ze is verliefd en heeft een nieuwe vriend. De identiteit van deze mysterieuze man heeft lange tijd voor hoofdpijn gezorgd, maar het doek is gevallen. Greetje heeft haar hart verloren aan een man die haar wereld op zijn kop zet.

De onthulling kwam tot stand in een grootse onthulling in weekblad Privé, waar Greetje en haar nieuwe vlam breeduit op de cover schitteren. Met een mix van opwinding en voorzichtigheid deelt Greetje haar verhaal. “We hebben onze relatie twee maanden lang onder de radar gehouden, voorzichtig aftastend en lerend van elkaar. Maar in een hechte gemeenschap als Urk kun je je niet eeuwig verbergen,” verklaart ze. De geruchtenmolen draaide op volle toeren en nu is het hoge woord eruit.

De man die Greetje’s hart sneller doet kloppen blijkt een schade-expert te zijn niet afkomstig van Urk zelf, maar uit het verre Barneveld. Mark, zoals hij heet moet ruim een uur rijden om bij zijn geliefde te zijn, een teken van ware toewijding. Werkzaam bij DEKRA, een bedrijf dat zich specialiseert in expertise op het gebied van schade, lijkt Mark de perfecte match voor Greetje.

De rol van de dochters is niet te onderschatten. Noa en Esmee, Greetje’s oogappels, moesten wennen aan het idee van een nieuwe man in het leven van hun moeder. “In het begin was het aanpassen, maar ik heb ze de tijd gegeven,” vertelt Greetje. De liefde en zorg die ze in deze overgang heeft geïnvesteerd, hebben vruchten afgeworpen. Mark is inmiddels een graag geziene gast die regelmatig aanschuift bij het avondeten en de weekenden met hen doorbrengt. Een nieuw samengesteld gezin dat samen groeit en bloeit.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Waarom staat er hier geen foto van hem ? Is het weer gewoon een uit de duim gezogen verhaal Van één van de “ster reporters ” ?