Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Hoe Monica Geuze honderdduizenden verloor aan haar ex


monica

In de wereld van glitter en glamour waar relaties net zo vaak wisselen als de seizoenen heeft Monica Geuze een zware financiële tegenslag moeten incasseren. Het doek viel voor de relatie tussen haar en Robbert Kroese, en dit scheidingsdrama heeft een prijskaartje dat velen zal doen duizelen. De notaris werd de arena waar de laatste akte van hun liefdesverhaal werd ondertekend een akte die Monica maar liefst honderdduizenden euro’s lichter maakte.

Het verhaal begint in januari vorig jaar toen Monica aan de wereld openbaarde dat zij en Robbert hun wegen zouden scheiden. “We hebben samen besloten om uit elkaar te gaan,” verklaarde Monica destijds. Ondanks de breuk bleef het contact tussen de twee warm vooral vanwege Zara-Lizzy Monica’s dochter voor wie Robbert als een vaderfiguur fungeerde.

Het epicentrum van de financiële schokgolf was hun gezamenlijke woning in Amsterdam aangekocht voor een vorstelijk bedrag van 1,6 miljoen euro. De droom van een gezamenlijke toekomst werd afgerond op een hypotheek van 1,4 miljoen euro. Echter, toen de droom uiteenspatte en Monica besloot dat zij en Zara-Lizzy hun leven in dit huis wilden voortzetten, kwam de onvermijdelijke vraag: tegen welke prijs?

De antwoorden bleken geschreven in getallen met zes nullen. Het huis nu gewaardeerd op een adembenemende 2,2 miljoen euro, bracht een overwaarde van 600.000 euro met zich mee. Dit betekende dat Monica de haast ondraaglijke som van 300.000 euro aan Robbert moest overhandigen een bedrag dat de meeste stervelingen slechts in hun dromen zien. Het weekblad Party onthult inmiddels dat deze astronomische transactie heeft plaatsgevonden en Monica dus in het huis kan blijven wonen. Maar goed waarschijnlijk verdient Monica dit bedrag gewoon terug als ze weer als jurylid aanschuift bij het succesvolle programma The Masked Singer.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties