Het laatste showbizz nieuws

Chantal Janzen, Shownieuws

Chantal Janzen’s extreme gezondheidsgekte: Drinkt ze echt haar eigen urine?


Chantal Janzen

In de wereld van glitter en glamour, waar bn’ers niet terugdeinzen voor de meest gekke gezondheidstrends heeft Chantal Janzen zich aangesloten bij de illustere rij van gekkies die de grenzen van conventionele wellness durven te verkennen. Na Katja Schuurman en Victoria Koblenko heeft ook zij de sprong gewaagd in het ijskoude avontuur van de Tim Hof-methode op zoek naar de ultieme boost voor haar weerstand.

Vanuit het pittoreske noorden van Frankrijk waar de temperaturen amper uitnodigen tot een verfrissende plons deelde Chantal via haar Instagram account haar twijfels en ontdekkingen. Gehuld in een badjas met een mysterieuze kop donkergele vloeistof in haar hand biechtte ze op nog niet helemaal overtuigd te zijn van de heilzame effecten van deze ijskoude beproeving. “Is het echt zo gezond?” vroeg ze zich af, terwijl ze haar volgers uitnodigde tot een open discussie.

De reacties explodeerde vervolgens met uiteenlopende meningen, variërend van fervente aanhangers van de koude duik tot sceptici die het afdoen als pure onzin. Maar de discussie nam een onverwachte wending toen een volger een wel heel bijzondere suggestie deed: het drinken van ochtendurine.

Chantal nooit vies van een beetje controverse speelde het spelletje mee en wierp de vraag op of dit oude Ayurvedische gebruik – het nuttigen van je eigen urine ter bevordering van gezondheid en verjonging – misschien de sleutel zou kunnen zijn tot eeuwige jeugd.

Terwijl Chantal de ijsbaden resoluut afzweert – “Hele knappe jongen die mij er nu nog in krijgt,” verklaart ze stellig – lijkt ze de deur naar de urinetheorie nog op een kier te laten. Of ze daadwerkelijk zal overgaan tot deze blijft de vraag.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Volgens mij heb je iets teveel Ctrl C en Ctrl V gedaan. 😂