Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Rico Verhoeven gewond nadat hij bowlingbal op zijn hoofd krijgt


Rico-Verhoeven

In de schijnwerpers van roem en glorie, waar elk moment vastgelegd en elke blauwe plek onder de loep genomen wordt, vond Rico Verhoeven zichzelf dit weekend op een ongebruikelijke arena: de bowlingbaan. Zijn bowling avontuur, bedoeld als een ontspannen uitje, transformeerde plotseling in het middelpunt van speculatie en gegiechel onder zijn volgers, toen een onverwachte ’tegenstander’ zijn opwachting maakte op sociale media: een blauwgeslagen oog.

Deze verwonding, prominent aanwezig in een video op Instagram waar de reusachtige vechter een bowlingbal met gracieuze kracht de baan op slingert, roept vragen op bij zijn volgers. “Ruzie met het vrouwtje?” grapten iemand, speurend naar een verklaring voor deze onverwachte fysieke herinnering aan een gevecht buiten de ring.

Rico’s laatste officiële strijd in de ring die plaatsvond tegen Tariq Osaro liet hem nagenoeg ongeschonden achter. Met de volgende Grand Prix van Glory pas in maart op de kalender, lijkt de timing van zijn oogletsel merkwaardig. Vooral omdat de kampioen op Valentijnsdag nog een liefdevolle foto deelde, gezellig met zijn partner zonder enig teken van fysiek ongemak.

De speculatie onder de volgers nam al snel een vlucht, met theorieën die zich opstapelden over de mogelijke oorzaak van Rico’s recente ’tegenslag’. “Nooit je vrouw tegenspreken, Rico!” klonk het advies, half grappend, half serieus, vanuit verschillende hoeken. En toen Rico zelf met een lachende “Hahaha 100%” reageerde, leek hij de sluier van mysterie enigszins op te lichten, althans, in de ogen van zijn scherpzinnige volgers. Of zou Rico toch gewoon de bowlingbal tegen zijn hoofd hebben gekregen.

Hieronder de beelden:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Dat beetje hersens wat ie heeft zijn nu helemaal door elkaar geschud.
Gelukkig heeft ie spieren om dat mee te compenseren.🥴🤭🤣

Is ie ook een x knock out 🤣🤣🤣🤣🤣